Kuzenimin köpeği öldü

Reaksiyon skoru
23
Birkaç ay önce kuzenime siyah beyaz köpek almıştık. Köpek çok sağlıklıydı hatta bizimle oynuyordu. Ama dün artık bişeyler yememeye başladı. Bugün ise kuzenimin köpeği'nin öldüğü haberini aldım. ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun inşallah.

Birkaç ay önce kuzenime siyah beyaz köpek almıştık. Köpek çok sağlıklıydı hatta bizimle oynuyordu. Ama dün artık bişeyler yememeye başladı. Bugün ise kuzenimin köpeği'nin öldüğü haberini aldım. ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun inşallah.

Bu birkaç aylık süre içinde hiç veterinere götürmüşler mi? Bir günde iştahın kesilip ölmesi normal değil.

Kopek yeni dogmusmuydu yoksa bikac aylikmiydi? Her kopek gencligini dogal olarak geciremiyor ne yazikki

Yemek yemeyi kestiği gün veterinere götürseydiniz şuan yaşıyor olabilirdi, geçmiş olsun.

Yemek yemeyi kestiği gün veterinere götürseydiniz şuan yaşıyor olabilirdi, geçmiş olsun.

Geçen gün birisi konu açmıştı hasta kedisi için, ne rutin kontrol, ne karma aşı ne de iç dış parazit yapılması... Hiçbiri yok! Yıllarca veterinere götürmemişler. Kedi köpeğin bile sorumluluğunu alamayanlar ileride çocuk yapıyor.

Geçen gün birisi konu açmıştı hasta kedisi için, ne rutin kontrol, ne karma aşı ne de iç dış parazit yapılması... Hiçbiri yok! Yıllarca veterinere götürmemişler. Kedi köpeğin bile sorumluluğunu alamayanlar ileride çocuk yapıyor.
Hocam yalnız kuzenim küçük bir mahallede yaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca dedem öyle veteriner falan bilmez geri kafalidir

Herkes hayvan sahiplenmemeli işte, ben sürekli kontrol ediyorum akıllı kamera alıyorum millet oyuncak gibi hayvan bakıyor.

Millette tutturmuş veterinerde veteriner sokaklarda onca sahipsiz hayvan veterineremi götürülüyor? hepsi ölsün ozaman insanların durumuda el vermeyebilir en ufak şeyden dünya para ve öleceği varsada veterinerde her zaman çözüm olmaz onunda desteği bi yere kadar insan doktor olayı gibi düşünün benim arkadaşımın vardı veterinere falan götürürlerdi tırnağının ucuna kadar herşeyiyle ilgilenirlerdi ama olmadı öldü yaşlılıktan falanda değil yani ecel bu engellenemez olsa olsa vakit kazandırır biraz daha en fazla oda ufak tefek şeylerde

Geri