Neler Yeni

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
bu da iyiymiş mesela turkcellde 6gb pakete 75tl veriyorum ben (en düşük geçebildiğim tarife olmasına rağmen)
turkcell baya kazık.ben 3 ay önce geçtim vodafona.güzel paketler var vodafonda.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Belediyenin sosyal yaşam tesisleri var 3 aylık 300 gibi fiyatlar var 6 ayda falan daha ucuza geliyoe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam da dediğim gibi az bir destekle de güzelce yaşanabilir mi evet. Neyi abartıyorsunuz o zaman
Az destek dediğin az öncede söyledim verilen paranın 2 katı. Burs almıyor kardeşim direk 2 katını veriyoruz. Şuan hemen hemen asgari ücretin yarısına denk geliyor. Bizde öyle değil ama asgari ücret ile çalışan bir aile bu masrafı nasıl karşılasın. 2500 oraya gitse 3000 ile geri kalanlar geçinmeye çalışıyor. Az önce arkadaşada yazdım sorun soruna yol açıyor.

Pybs bursuna da zam bekliyorum hayırlısı herkese hayırlı olsun bu arada

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
kyk açıklandımı çıkıp çıkmaması

turkcell baya kazık.ben 3 ay önce geçtim vodafona.güzel paketler var vodafonda.
Vestelcellde 12 ay taahhüt ile 6gb 35tl, 12gb 45tl, 18gb 55tl ay sonuna kadar ttnet altyapısını kullanıyor 12 ay sabit fiyat

Megan

80+ Silver
Az destek dediğin az öncede söyledim verilen paranın 2 katı. Burs almıyor kardeşim direk 2 katını veriyoruz. Şuan hemen hemen asgari ücretin yarısına denk geliyor. Bizde öyle değil ama asgari ücret ile çalışan bir aile bu masrafı nasıl karşılasın. 2500 oraya gitse 3000 ile geri kalanlar geçinmeye çalışıyor. Az önce arkadaşada yazdım sorun soruna yol açıyor.
O kadar para nasıl gerek oluyor anlamadım. Evde mi kalıyor? Veya diş hekimliği falan mı okuyor onların giderleri çok oluyor.
Bu arada mesela diş okuyanlara değil 1250 5 bin zor yeter. Öylelerine özel şeyler olmalı bence onların durumu gerçekten zor oluyor

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
O kadar para nasıl gerek oluyor anlamadım. Evde mi kalıyor? Veya diş hekimliği falan mı okuyor onların giderleri çok oluyor.
Bu arada mesela diş okuyanlara değil 1250 5 bin zor yeter. Öylelerine özel şeyler olmalı bence onların durumu gerçekten zor oluyor
Ne anlatmaya çalışıyoruz 2 saattir. Evde kalmamasına rağmen yetmiyor zaten evde kalsa bir bu kadar daha vermemiz gerekir. Sen sadece kendi okuduğun şehirden bakıyorsun olaya. O yüzden diyorum sadece sen okuyormuşsun gibi davranmayı bırak diye. İstanbul'da okuyan bizim verdiğimizinde 2 katını veriyordur. Eğer öyleysede ben buna inanırım zaten.

Knispel

80+ Bronze
Devrim falan yazınca insanlar umutlara kapıldı 1250TL ne ya şu zamanda. Sırf giyime gider o para. Bir pantolona 450TL verip kazağa 300 verip gelirler geriye ne yiyecekler?

Megan

80+ Silver
Ne anlatmaya çalışıyoruz 2 saattir. Evde kalmamasına rağmen yetmiyor zaten evde kalsa bir bu kadar daha vermemiz gerekir. Sen sadece kendi okuduğun şehirden bakıyorsun olaya. O yüzden diyorum sadece sen okuyormuşsun gibi davranmayı bırak diye. İstanbul'da okuyan bizim verdiğimizinde 2 katını veriyordur. Eğer öyleysede ben buna inanırım zaten.
Ben ne yapayım 81 ilde de okudum mu sanki? Ve fark etse etse ne kadar fark ettirir il farkı? Ulaşım fark eder sadece. Bölüm fark ettirir onda da çok masraflı birkaç bölüm var.

Top Bottom