KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Reaksiyon skoru
1
Babam emekli + çalışmıyor
1) KYK geri ödemesiz burs çıkma imkanı var mı?
2) Geri ödemeli alırsam aldığım parayı mı ödüyorum? Yoksa faiz biniyor mu
3) KYK bursuna ne zaman ve nereden başvuruluyor

Bilen arkadaşlar yazarsa şimdinen teşekkürler

Mal varlıklarınıza da bakılıyor diye düşünüyorum. Mesela 1000 kişiye verecekler diyelim en düşük maddi durumu olandan yukarıya doğru çıkıyor. Başvurular açılınca e devletten başvuruyorsun.

Babam emekli + çalışmıyor
1) KYK geri ödemesiz burs çıkma imkanı var mı?
2) Geri ödemeli alırsam aldığım parayı mı ödüyorum? Yoksa faiz biniyor mu
3) KYK bursuna ne zaman ve nereden başvuruluyor

Bilen arkadaşlar yazarsa şimdinen teşekkürler
çıkma ihtimali az da olsa var, hanenize ait ev-araba gibi mülkiyetler yoksa ihtimaliniz artar

tamamen rastgele, başvurduğum zaman ne evimiz ne arabamız ne bankada birikimimiz vardı, evi arabası arsaları olan arkadaşıma geri ödemesiz bana ise kredi çıkmıştı

Mal varlıklarınıza da bakılıyor diye düşünüyorum. Mesela 1000 kişiye verecekler diyelim en düşük maddi durumu olandan yukarıya doğru çıkıyor. Başvurular açılınca e devletten başvuruyorsun.
Öyle bir şey yok. Millete boş hayal satma. Tamamen rastgele ve torpille çıkıyor. Evi arabası olan üstüne memur olanlara burs çıkıyor ama evi arabası tapusu hiçbir şeyi olmayanlara kredi çıkıyor.

Öyle bir şey yok. Millete boş hayal satma. Tamamen rastgele ve torpille çıkıyor. Evi arabası olan üstüne memur olanlara burs çıkıyor ama evi arabası tapusu hiçbir şeyi olmayanlara kredi çıkıyor.
Kendimden biliyorum çok bilmiş arkadaş.
Hiç bir deneyimi olmayıp atarlı konuşma.

Kendi şehrinde okursan çıkması zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri