Bu tip konulari konu dısı bölümüne açabilirsin nasıl yatacağını bilmiyorum her sene başta toplu yatiyor diye biliyorum.Ben kyk kredi alıyorum haziranda sonuncusu yatacak ekimde devammı edecek yoksa yine ocakta toplu mu yatacak geçen dönem gibi ? biraz alakasız pc lerle ama lazım
Eğitim bölümüne de açabilir benceBu tip konulari konu dısı bölümüne açabilirsin nasıl yatacağını bilmiyorum her sene başta toplu yatiyor diye biliyorum.
Oda olabilirEğitim bölümüne de açabilir bence
Daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olabilirim. Kyk neden toplu yatsın ? Haziran ekim arası nereye gidiyor. Kaçıncı yılındasın...Ben kyk kredi alıyorum haziranda sonuncusu yatacak ekimde devammı edecek yoksa yine ocakta toplu mu yatacak geçen dönem gibi ? biraz alakasız pc lerle ama lazım
Yatmaya devam ederBen kyk kredi alıyorum haziranda sonuncusu yatacak ekimde devammı edecek yoksa yine ocakta toplu mu yatacak geçen dönem gibi ? biraz alakasız pc lerle ama lazım
Yani temmuz ağustos eylül aylarında da mı yatacak ?Kyk yı ilk aldığınızda geçen aylarıda 1kez verir ve tatillerdede yatmaya devam eder taa ki süresi bitene kadar
1.sınıfım ilk başvurdugumda ekim kasım aralıkta yatacak olan para toplu bir sekilde ocakta yattı yine aynı şekilde toplu mu yatacak yoksa her ay devam edecek mi yani ocağı bekleyecek miyim para almak için yineDaha detaylı anlatabilirsen yardımcı olabilirim. Kyk neden toplu yatsın ? Haziran ekim arası nereye gidiyor. Kaçıncı yılındasın...
Görmedim o bölümü baktım ama gözden kacmışEğitim bölümüne de açabilir bence
Burada ekimden hazirana kadar diyor yani tatilde yok diyorYatmaya devam eder
Yatıyor kardeşim 4. Senem 4 senedir kredi alıyorum her yaz yattı benim ve herkesin yatıyor merak etmeYani temmuz ağustos eylül aylarında da mı yatacak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.sınıfım ilk başvurdugumda ekim kasım aralıkta yatacak olan para toplu bir sekilde ocakta yattı yine aynı şekilde toplu mu yatacak yoksa her ay devam edecek mi yani ocağı bekleyecek miyim para almak için yine
Görmedim o bölümü baktım ama gözden kacmış
Burada ekimden hazirana kadar diyor yani tatilde yok diyor