Neler Yeni

KYK Yemek Yardımı 750TL Oldu!

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Haberim var. Bir kaç yerde kötü yemek çıkmış diye geneli kötü algısı yapılıyor ancak tabii ki öyle bir şey yok. Farklı KYK'larda kalan 30'a yakın arkadaşım var. Hepsiyle konuşuyorum, bilgi alıyorum. Yemekte problem yok.
Çoğunluğunda kötü çıkıyor. İyi çıkanı genelleme yapacak olursak %15 oranında falandır. Bu oranda yeterli değil.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,080
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çoğunluğunda kötü çıkıyor. İyi çıkanı genelleme yapacak olursak %15 oranında falandır. Bu oranda yeterli değil.
Salla salla iyi salla, birazdan o taraftan salla. Güzel salla ama da millet inansın.

Mert

80+ Silver
Vallaha hayat KYK'dakilere güzel.
KYK 1. Tip ise 275, 6. Tipte ise sadece 450 lira falan veriyorlar konaklamaya. Yemek saatleri çok geniş. 2 öğün yemek var. Sabahtan öğlene kadar bir de akşamdan geceye kadar. İstediğin zaman çeşit çeşit yemekten ye. Üstelik devlet yemek yardımı da yapıyor. Internet kotasını da 32 GB'a çıkardı. İnterneti bilmiyorum ancak KYK'da kalan arkadaşlarımdan memnun olmayanı görmedim.

Bir insan sadece KYK ya da öğretmenlik bursu falan alsa 850₺.
1. Tip KYK da kalıyor diyelim 275₺ geriye kaldı 575₺. Yemek yardımı sayesinde yemeğe de harcamaz. Yemeğe de aylık 50 verse. Düz hesap 500 kalıyor. Sigara içse para kalmıyor o yüzden sigara içen öğrenci de akıl yoktur. Sigara içmiyor diyelim. Ailesinden sıfır destek alan birisi geçinebiliyor. Ailesinden destek de alsa geriye bayağı para kalıyor.
İnternet olmasa da olur, neredeyse bir yıl kaldım, o kotayı dolduracak hıza asla ulaşamadım. Mesaj yollamaya dahi yetersiz kalan bir hız söz konusuydu. Yemekler ise kötüydü. Aldığım tavuk kanlı çıktıktan sonra bir daha akşam yemeği yediğimi hatırlamıyorum. Sabahları sırf hakkım var diye patates vs alıp çıkıyordum ama o da çoğu zaman soğuk ve kötü oluyordu. Ulaşım imkanları çok kötüydü. Odanın hangi sıklıkla temizlendiği belli değildi. Son giriş saati 23.00 ve bunun ne kadar katı olduğu tamamen belirsiz. Bir nevresim değişimi için 2 saat uğraştığımı biliyorum. Yemekhaneye giderken dahi dolabımı asma kilit ve zincirle kapatıyordum, güvensizdi. Kısacası KYK benim için her zaman kötü anılarımın olduğu bir yer olarak kalacak.
Tabii şehir ve hangi yurt olduğu da önemli, benim kaldığım hiç de ufak bir yurt değildi.

Top Bottom