Atılmıyor atılsa bilirdimherkese selamlar kyk da kalıyorum bu sene ilk senem. bazıları şap atıyorlar dedi emin olamadım ilk günlerim. atılıyor mu net bilgisi olan yok mu ?
Katılmaz knka , askeride atıyolar sadece şuanherkese selamlar kyk da kalıyorum bu sene ilk senem. bazıları şap atıyorlar dedi emin olamadım ilk günlerim. atılıyor mu net bilgisi olan yok mu ?
akşam yemeğinde çorba ile test et.herkese selamlar kyk da kalıyorum bu sene ilk senem. bazıları şap atıyorlar dedi emin olamadım ilk günlerim. atılıyor mu net bilgisi olan yok mu ?
Cidden miKatılıyor
öyle olmasa o kadar erkek nolur bi düşünCidden mi
edeceğim, ama eminim katıyorlar önceden kendi arada bir kıpraşıyordu bu yemekleri yedim yiyeli kıpraşma yok. katıyorlarsa eğer cumhurbaşkanına kadar şikayet ederim kızlarla ortama çıkmama kimse engel olamazakşam yemeğinde çorba ile test et.
katılıyor kralöyle olmasa o kadar erkek nolur bi düşün
şaka bi yana şap katılmıyor.
Yok be olum askeriyede de atılmıyor millet kandırıyo işte kendini neden senin aletinle ilgilensin naparsan yapKatılmaz knka , askeride atıyolar sadece şuan
Yok be olum askeriyede de atılmıyor millet kandırıyo işte kendini neden senin aletinle ilgilensin naparsan yap