Beguile
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
- Bütçe
- 450
Arkadaşlar merhaba, Amazon'da kuponum var. KZ EDX PRO almayı düşünüyorum. Oyun için alınır mı? Oyunda kullanan varmı?
Hangi oyunları oynuyorsun daha önce kulağın arkasına takılan tarzda kulaklık kullanmadım uzun kullanımda acıtır mı gözlükte kullanıyorumKullanıyorum ve alınır.
Bu arada yeni hesap açıp al yarı fiyatına gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şurdan al 2 haftada gelir 150-200 lira para ödersin yeni hesapla.....![]()
KZ EDX PRO dinamik kulaklık HIFI bas kulak monitör spor gürültü iptal kulaklık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Acıtmaz.Hangi oyunları oynuyorsun daha önce kulağın arkasına takılan tarzda kulaklık kullanmadım uzun kullanımda acıtır mı gözlükte kullanıyorum
buyuk oldugu icin uzun kullanimda rahatsiz ediyor sarki dinlerken guzel ama oyunda hic denemedim ses kasarsin diye dusunuyorumHangi oyunları oynuyorsun daha önce kulağın arkasına takılan tarzda kulaklık kullanmadım uzun kullanımda acıtır mı gözlükte kullanıyorum
hocam aynı şekilde büyük hevesle bekliyordum ses kalitesi vs çok güzel ama cızırtı ve dip ses bitirdi beni bunun bir çözüm yolu yok mudurBu ne berbat bir kulaklıkmış. Aldığıma bin pişman oldum. PC'ye taktım arkadan cızırtı sesi geliyor. Ayrıca dip ses sorunu var. Sanki sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Hem telefonda hem PC'de denedim aynı. Kulaklığın sesi ve rahatlığı çok hoşuma gitti ama cızırtı çok rahatsız etti beni. O kadar gün sabırsızlıkla bekle hayal kırıklığına uğra... Keşke indirimdeyken JBL C100SI alıp kullandığım kulaklıktan devam etseydim. Kesinlikle almayın.
boşa aldın anlaşılanÇözemedim iade de edemedim attım biryere muhtemelen yok