Gurkanpiro
80+ Platinum
241 tl oluyor mikrofonluda az buçuk farklıdırvergiyle ne kadar oluyor
iyimiş valla ihtiyacı olan kaçırmasın241 tl oluyor mikrofonluda az buçuk farklıdır
konu hakkında bilgim yok maalesefBu DAC bilgisayara taksak fark eder mi anakartın ses yongasiyla
Anakart giriş seviyesiyse fark eder üst seviyeyse çok fark olmazBu DAC bilgisayara taksak fark eder mi anakartın ses yongasiyla
Benim bu kablodan vardı. Eski IEM'de kullanıyordum. Nolduysa eridi(sıcaktan herhalde) ve uç kısmından IEM'in içine de aktı o şeffaf kalıp. Ne kadar temizlesem de düzeltemedim. Ses bir daha eskisi gibi olmadı, temassızlık ve kopma çok oluyordu.
Hocam sizin sorun bana biraz fabrikasyon hatası gibi gibi geldiBenim bu kablodan vardı. Eski IEM'de kullanıyordum. Nolduysa eridi(sıcaktan herhalde) ve uç kısmından IEM'in içine de aktı o şeffaf kalıp. Ne kadar temizlesem de düzeltemedim. Ses bir daha eskisi gibi olmadı, temassızlık ve kopma çok oluyordu.
Alacaksanız tavsiyem siyah, kalıplı ve malzemesi bir tık iyi modellerden alın derim.
Tripowin Zombur kullanıyorum şu an Zero:RED ile. Kendi kablosu da iyi idi ama konsolda mikrofon ihtiyacı çıktı. Ondan bu kabloyla kullanıyorum ve memnunum.