Neler Yeni

L-Carnitine Nedir? Yardımcı Olabilir Misiniz

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Dostlar kilo verme sürecindeyim ve şimdilik mükemmel gidiyorum. Karnitin ve protein tozu kullanmalı mıyım. Veya bunları kullanmak için kime danışmanlıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkant Mercan
L-Carnitine bende bağırsak sorunu yarattı, çok gerekli ve fark yaratan bir şey değil. Yeşil çay özü gibi takviyelere de para verme. Bunun yerine, kardiyo öncesi 200 mg'lık bir kafein hapı alabilirsin; bu miktar fazlasıyla yeterli olur. Metabolizmanı ciddi şekilde hızlandırır, ancak dikkat et, öğleden sonra 3-4'ten sonra alırsan uykusuzluk yapabilir. Ayrıca, her sabah bir bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip kafein hapını onunla birlikte içebilirsin.

yerçileği

80+ Bronze
ben günde 30ml tüketiyorum kilo vermemi hızlandırdı hareketsiz isen kullanmanı önermem ayrıca birlikte kafein kullanmanıda önermem uykunu çok kaçırıyor ikisi bir eksi yanını görmedim artısı elbette var çok daha hızlı kilo veriyorum çok kiloluysan sarkma olmaması için l karnitin ile birlikte hızlı kilo verme sakın az az sabit kilo ver

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EnsarTelli
Dostlar kilo verme sürecindeyim ve şimdilik mükemmel gidiyorum. Karnitin ve protein tozu kullanmalı mıyım. Veya bunları kullanmak için kime danışmanlıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
L karnitin yeşil çay özlü bir yağ yakıcıdır para israfı çok bisey değiştirmez
Supplement olarak creatine magnezyum multivitamin omega 3 çinko harici yalan dolandir

Top Bottom