L masa önerisi lütfen

merbaamet

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
5000
Selamlar L masa lazım bana alanım dar ve bundan kaynaklı geniş görünüm istiyorum diyebilirim veya geniş alan. Resimde ve örnek ürünler var ama uzunluk Max 150cm sağ kısım içinde geçerli orada da Max 110 olması gerekiyor. Bütçem şu an Max 5000TL çok az üstüne çıkabilirim.

Örnek:
Örnek:

Son düzenleme:
armut uygulamasından talep oluştur çevrendeki esnaflar hem istediğin gibi yaparlar hem de fiyat almış olursun

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş haklı bu arada istediğiniz renkte istediğiniz ölçülerde yapabilirler ama bütçenizi biraz arttırırsınız
Kayıt oldum detayları verdim hocam bekliyorum şimdilik teklifler için.

Kanka bunun hakkında ne düşünüyorsun

Ekler

• IMG_20251027_204058.webp
    IMG_20251027_204058.webp
    50.3 KB · Hit: 24
Selamlar L masa lazım bana alanım dar ve bundan kaynaklı geniş görünüm istiyorum diyebilirim veya geniş alan. Resimde ve örnek ürünler var ama uzunluk Max 150cm sağ kısım içinde geçerli orada da Max 110 olması gerekiyor. Bütçem şu an Max 5000TL çok az üstüne çıkabilirim.

Örnek:
Örnek:
benim odada yer var bir tarafı ders bir tarafı pc için kullancam l masa 180x180 fazlamı sizce

Kanka bunun hakkında ne düşünüyorsun
Fiyatı vs uygunda ''bana göre'' ofis için daha mantıklı, ha ama bütçe çıkmazsa bir süre boyunca rahat idare eder.

benim odada yer var bir tarafı ders bir tarafı pc için kullancam l masa 180x180 fazlamı sizce
odanız genişse iyidir ama bana göre aşırı büyük hocam. Fiziksel olarak gidip o boyutta bir masaya bakıp karar vermek en sağlıklısı olacaktır.

Fiyatı vs uygunda ''bana göre'' ofis için daha mantıklı, ha ama bütçe çıkmazsa bir süre boyunca rahat idare eder.

odanız genişse iyidir ama bana göre aşırı büyük hocam. Fiziksel olarak gidip o boyutta bir masaya bakıp karar vermek en sağlıklısı olacaktır.
Yeni aldım cidden baya kaliteli, çıkma falan cidden işini görür çok uygun fiyatlı

Geri