la casa de papel kaç sezon izlenir

Bütün hepsini izlemeni öneririm ama ilk 2 sezon efsane güzel. Onu bitirdikten sonra benim en sevdiğim dizilerden olan prison break izleyebilirsin ben çok severek izledim bakman da fayda var.

Son 3 sezon ilk 2 sezonun tadını vermiyor ama gayet güzel yine de, tüm sezonları izleyin.

Bütün hepsini izlemeni öneririm ama ilk 2 sezon efsane güzel. Onu bitirdikten sonra benim en sevdiğim dizilerden olan prison break izleyebilirsin ben çok severek izledim bakman da fayda var.
Prison break izlemiştim hatırladığım kadarıyla ilk iki sezon iyiydi sonrası kotuydu, uzun zaman once izlemiştim :D

Prison break izlemiştim hatırladığım kadarıyla ilk iki sezon iyiydi sonrası kotuydu, uzun zaman once izlemiştim :D
Evet ilk sezonları çok daha iyiydi sonradan biraz bozdu ama yine iyiydi.

Merhaba arkadaslar ilk defa la casa de papel izleyeceğim ama 5 tane mi ne sezonu varmış, gerçekten tüm sezonları izlenmeye değer mi yada 2 sezon izle bırak gibi taktikler var mı
Başlıyorsan sonuna kadar bitirmeni öneririm çünkü ileride dizilerin biticek ve diceksin aa lacasayı ben ilk 2sini izlemiştim diğerlerinede bir bakayım diye sonra tekrar izliceksin izlediğin yerleri o yüzden diziyi komple izle

Merhaba arkadaslar ilk defa la casa de papel izleyeceğim ama 5 tane mi ne sezonu varmış, gerçekten tüm sezonları izlenmeye değer mi yada 2 sezon izle bırak gibi taktikler var mı
İlk 2 sezonda bir olay var ve en iyi kısmı bence orası.

Dizi sararsa 3-4-5 ayrı bir olayı anlatıyor devam edilebilir. 3 ve 5 bence eğlenceliydi ama 4 çok boş sezondu yav 3 bölümde anlatılacak olayı 1 sezonda verdiler 😂

Son düzenleme:
Güncelleme notu düşüyorum, la casa de papel ilk iki sezon mükemmeldi lakin 3-4-5 sezonları klasik netflix dizisi gibiydi, ne iyi ne kotü, 3-4-5 i izlemesem de olurdu. Herkese tavsiyeleri için tekrar teşekkür ederim

Geri