Besim Tibuk
80+ Gold
Birkaç kez izledim diziyi, çok güzel bir dizidir.Teşekkür ederim, sıksa da sorun yok ben izlerim
İyi seyirler.
Birkaç kez izledim diziyi, çok güzel bir dizidir.Teşekkür ederim, sıksa da sorun yok ben izlerim
Prison break izlemiştim hatırladığım kadarıyla ilk iki sezon iyiydi sonrası kotuydu, uzun zaman once izlemiştimBütün hepsini izlemeni öneririm ama ilk 2 sezon efsane güzel. Onu bitirdikten sonra benim en sevdiğim dizilerden olan prison break izleyebilirsin ben çok severek izledim bakman da fayda var.
Evet ilk sezonları çok daha iyiydi sonradan biraz bozdu ama yine iyiydi.Prison break izlemiştim hatırladığım kadarıyla ilk iki sezon iyiydi sonrası kotuydu, uzun zaman once izlemiştim
Başlıyorsan sonuna kadar bitirmeni öneririm çünkü ileride dizilerin biticek ve diceksin aa lacasayı ben ilk 2sini izlemiştim diğerlerinede bir bakayım diye sonra tekrar izliceksin izlediğin yerleri o yüzden diziyi komple izleMerhaba arkadaslar ilk defa la casa de papel izleyeceğim ama 5 tane mi ne sezonu varmış, gerçekten tüm sezonları izlenmeye değer mi yada 2 sezon izle bırak gibi taktikler var mı
İlk 2 sezonda bir olay var ve en iyi kısmı bence orası.Merhaba arkadaslar ilk defa la casa de papel izleyeceğim ama 5 tane mi ne sezonu varmış, gerçekten tüm sezonları izlenmeye değer mi yada 2 sezon izle bırak gibi taktikler var mı
İlk iki sezon ve son sezon harikaydı diğer sezonlar da iyi ama kesinlikle ilk sezondan son sezona kadar izleMerhaba arkadaslar ilk defa la casa de papel izleyeceğim ama 5 tane mi ne sezonu varmış, gerçekten tüm sezonları izlenmeye değer mi yada 2 sezon izle bırak gibi taktikler var mı