Neler Yeni

Lamuz Atlantis wireless aldım ho yoksa go

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k olmuş

sabahdan beri link atmanı bekliyorum nolur at knks

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
fahret yukas
sepettede aynı fıat

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
hem gpx hemde şuan elımde lamzu var sensor farkı hıssedılmıyo hiç ama clıcklerı benım daha çok hoşuma gıttı lamzunun swıcthlerı daha guzel baan gore shape i de tam bana gore kablosu mukkemel ozellıkle ucu yukarı kalkık kablonun şuan kablolu taktım hısedılmıyo bıle cosmıc padlı kampanya çok ıyı cosmıcpad de kullandım tozlanma ve sesi haricinde bi sıkıntısı yok guzel pad

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
hem gpx hemde şuan elımde lamzu var sensor farkı hıssedılmıyo hiç ama clıcklerı benım daha çok hoşuma gıttı lamzunun swıcthlerı daha guzel baan gore shape i de tam bana gore kablosu mukkemel ozellıkle ucu yukarı kalkık kablonun şuan kablolu taktım hısedılmıyo bıle cosmıc padlı kampanya çok ıyı cosmıcpad de kullandım tozlanma ve sesi haricinde bi sıkıntısı yok guzel pad
Hayatımda ilk defa kullanacağım kanka mouse padı yapmamam gerek bir şey var mı çabuk yıpranmaması için

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Hayatımda ilk defa kullanacağım kanka mouse padı yapmamam gerek bir şey var mı çabuk yıpranmaması için
cam zaten o pad yıpranma olayı yok omurluk yani eğer beğenirsen ama sen yapı marketten falan mikrofiber bez al silmek için cam sil ve bezle silersin çünkü toz çıkmıyo yoksa bide bi tık hızlı bi pad hafif speed gibi

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
cam zaten o pad yıpranma olayı yok omurluk yani eğer beğenirsen ama sen yapı marketten falan mikrofiber bez al silmek için cam sil ve bezle silersin çünkü toz çıkmıyo yoksa bide bi tık hızlı bi pad hafif speed gibi
Süper o zaman kanka iyi yakalamışız fırsatı

panizher

80+ Silver
H.o h.o

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
@Demirr34_
H.o bende almayı düşünüyorum. Hybrit palm haste kullanıyorum. Lamzu bu kullanıma uyar mı merak ediyorum.

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Burda marka takıntısı olanlar fareye laf atar her halta laf atar bunlara takılmayın. Fare donanım olarak güzel, belki pad hoşunza gitmez ses ve yapısı dolasıyla onun harici güzel üründür. Milattan kalma GPX'i almamanız iyi olmuş.

Fare ve klavyedeki yeni firmaların kulaklık kısmına da artık bir girmesi lazım.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
H.o bende almayı düşünüyorum. Hybrit palm haste kullanıyorum. Lamzu bu kullanıma uyar mı merak ediyorum.
Palm ve Claw tutuş için birebir bence

Burda marka takıntısı olanlar fareye laf atar her halta laf atar bunlara takılmayın. Fare donanım olarak güzel, belki pad hoşunza gitmez ses ve yapısı dolasıyla onun harici güzel üründür. Milattan kalma GPX'i almamanız iyi olmuş.

Fare ve klavyedeki yeni firmaların kulaklık kısmına da artık bir girmesi lazım.
Evet evet bir arkadaş rampage mouse önermişti bunu almam yerine biri 30 talik mouse gibi dedi ne farkı var dedi 🤣🤣 ve katılıyorum artık kulaklığa da geçmeleri gerekiyor .

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
@Demirr34_
knkm bu zaten claw ve hybrid tutuş için belki palm ıcın olabılır ama full palm tutyosan ergo bi mouse al deatherder v3 mesela hybrid= claw palm arası ben oyle tutuyom ve bana tam oluyo mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,320
Üyeler
170,342
Son üye
Hasan Ali 23
Top Bottom