Neler Yeni

Lamuz Atlantis wireless aldım ho yoksa go

knkm bu zaten claw ve hybrid tutuş için belki palm ıcın olabılır ama full palm tutyosan ergo bi mouse al deatherder v3 mesela hybrid= claw palm arası ben oyle tutuyom ve bana tam oluyo mouse
Ergodaki sağa doğru eğimden dolayı kullanamıyorum. Mesela Hastenin shape çok hoşuma gidiyor. Elime tam oturuyor.
Oyun oynarken bu şekilde kullanırım. Ama mouse arkası ile avuç içimde çok boşluk olursa kullanamıyorum.
1668333858398.png

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Metro 2033

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
ho hayal mousem

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
net h.o hocam ben bu tarz sade tasarımlı olanları daha çok seviyorum yanındaki mousepad hakkında da olumlu yorumlar gördüm hep en azından 1-2 yıl kullandıktan sonra acaba eskidi mi eskisi gibi kaymıyo hiç derdi olmaz yalnız kullanırken dikkat etmeniz gereken tek şey temperli cam olduğu için kenarlarından ufak bir baskıda patlayabilir onun dışında yere fırlatsanızda üstüne çok sert bir şeyle vursanız da kırılmaz

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
Lamuz Atlantis wireless mouse aldım yanında da
Cosmic glass mouse pad hediyeli 900 TL değerinde sizce ho mu go mu
kankam hayırlı olsun bende aldım bugün geldi memnun musun bi sıkıntı yaşadın mı

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

whitas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke Gökoğlu
Hocam merhaba, üstünden 2 aya yakın bir zaman geçmiş cevaplarsanız bazı sorularım olucak.
Mouse'tan hala memnun musunuz bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ayrıca mouse'un sensör ve click gecikmesi verilerde oldukça kötü. G Pro'ya yaklaşamıyor bile. Hissedilebilecek bir gecikme var mı. Siz o gecikmeyi hissedebiliyor musunuz. Hangi mousetan geçtiniz ve o mousea göre gecikme var mı?

Top Bottom