Tercih meselesi diyelim, herkesin bir şeye ayırdığı bütçe ayrıdırAma hocam bakın ne demişler bir mouseye bu para verilmezmiş çok haklı buldum biz enayiyiz (!)
Tercih meselesi diyelim, herkesin bir şeye ayırdığı bütçe ayrıdırAma hocam bakın ne demişler bir mouseye bu para verilmezmiş çok haklı buldum biz enayiyiz (!)
Ama öyle yorum yapmasın o zaman. Boş kavga dönüyor sonra.Tercih meselesi diyelim, herkesin bir şeye ayırdığı bütçe ayrıdır
Olur o unluckyOlay o değil üslubu
LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçasıSanane bro? Zoruna mı gidiyor? Fiyatına göre çok iyi.
Tercih meselesi Superlight kullandım iade ettim bu daha mantıklı mesela bana, kişiye göre değişir1000 daha koy superlight al.Start-stop lu fare mi olur hala yazılımsal sıkıntıları var.
2k bilgisayar mı diziliyor? Dandirik bir sensör mü? 2 switch mi var? Absürt marka mı? Tamam bro sensin yallah hadi rival 650 alLAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası
Kavga flan çıkmadı? .dAma öyle yorum yapmasın o zaman. Boş kavga dönüyor sonra.
cok pahaliymis laWraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Kaçırmayınn
katılıyorum kardeşim, rampage neyinize yetmiyor onmuda çewirince moause haraket ediyo diğerinni de herkety edince imleç haraket ediyoşakamı bir mouseye bu parayı neden verirsiniz ki hemde kaçırmayın diyerek