en iyi sensör razera ait ama mouse eline uymuyorsa bi anlamı yok, mesela g pro x sensörü razerdan kötü olsada çoğu e sporcu şekli yüzünden g pro x kullanıyor.Sensöre kafayı takmış millet, sırf sensörü iyi diye darmoshark m3 izdihamı çıktı xd aslında en dandirik, rezalet mouse lardan birisi
Pardon ama verilir???? O zaman her önereği verdiğim gibi paran varken tofaşa bin. Hadi yolun açık olsun.verilmez ?
Değil bu arada Malzeme kalitesine ağlıyor millet skatez kalitesi GPX'ten daha iyi. Sadece yan tuşları rezalet kalitede.Sensöre kafayı takmış millet, sırf sensörü iyi diye darmoshark m3 izdihamı çıktı xd aslında en dandirik, rezalet mouse lardan birisi
Benim tier ve kalite listeme göre Banvit ve Şenpiliç en top tier yani en iyi markalar. Sonra arkalarından Lezita gelir en üstün bir altı. Altından Hastavuk gelir. Gedik ve erpiliç hastavuğun bir altı Keskinoğlu direk en kötüsü.
Benim tier ve kalite listeme göre Banvit ve Şenpiliç en top tier yani en iyi markalar. Sonra arkalarından Lezita gelir en üstün bir altı. Altından Hastavuk gelir. Gedik ve erpiliç hastavuğun bir altı Keskinoğlu direk en kötüsü.
Banavit alırım artık bendeşimdi en iyi şen ve banvit mi
o yüzden zatenAboo biz hep ordan kanat but alıyoz ya
banvitten kantinci soğuttu beni ;f
yoo o 3395 ama
Dimi tofaşta araba diğerleridePardon ama verilir???? O zaman her önereği verdiğim gibi paran varken tofaşa bin. Hadi yolun açık olsun.
ah şunu bir anlatabilsek varya bide gpx düşmanları varen iyi sensör razera ait ama mouse eline uymuyorsa bi anlamı yok, mesela g pro x sensörü razerdan kötü olsada çoğu e sporcu şekli yüzünden g pro x kullanıyor.
Bütçe sınırı yok. 4-5 bine falan da mouse yoktur herhalde.Bütçen neydi tam olarak? Pulsar xlite v2 olabilir
İşe yeni başlayanlar çamaşır suyuyla yıkar. Fakat expertler her zaman beyaz sirke ile yıkar veya 1 2 gün tarihi kala soslarlar. Soslu tavuk 1 2 gün fazla dayanır.Ağa çamaşır suyu az kalmış deterjan da koysaydılar
Hocam bende steelseries senseı ten mouse var iyi mi sence 390₺ ye aldım 0en iyi sensör razera ait ama mouse eline uymuyorsa bi anlamı yok, mesela g pro x sensörü razerdan kötü olsada çoğu e sporcu şekli yüzünden g pro x kullanıyor.
yav şununla tartışma boşuna en iyisini o biliyor.Pardon ama verilir???? O zaman her önereği verdiğim gibi paran varken tofaşa bin. Hadi yolun açık olsun.