Ben superlight kullanıyorum ve çok memnunum.Sizce bu iki mousedan en iyisi hangisi full fps oyunları için (CS).Lamzu atlantis mi g pro superlight mı parasal olarak bakmayın.Tututşum her ikisinede uyuyor elimde uyuyor.
clawsa sakın alma elimiz aynı bende claw tutuyorum hiç beğenmedim gpxi lamzu iyi büyük elliler içinclaw tutuyorum (g pro x superlight dediğim) elim 19 a 9,5
lamzu veya sorada alınabilir aynı shape sayılır ağırlık isteğine göre ikisinden biriclawsa sakın alma elimiz aynı bende claw tutuyorum hiç beğenmedim gpxi lamzu iyi büyük elliler için
birde gpxin tuşları kötü skatezleri kötü fiyatı kötü her türlü lamzu iyidir
lamzu ile sora arasında uzunluk olarak 2 cm var sora çok daha küçük kalıyor 19cm eli varmış arkadaşınlamzu veya sorada alınabilir aynı shape sayılır ağırlık isteğine göre ikisinden biri
aldım lamzuyu alışmaya çalışıyorum ne kadar surer sence dönüşlerim bi garip geliyor nedense oncekı mouse rival600 oldugundan mı bilmiyoırum.clawsa sakın alma elimiz aynı bende claw tutuyorum hiç beğenmedim gpxi lamzu iyi büyük elliler için
birde gpxin tuşları kötü skatezleri kötü fiyatı kötü her türlü lamzu iyidir
hafif ve kablosuz olması yüzünden alışamamışsındır bende sora aldım önceki mouseumla aynı şekle sahip aralıksız 2 hafta falan kullandım oyun oynadım yeni alıştımaldım lamzuyu alışmaya çalışıyorum ne kadar surer sence dönüşlerim bi garip geliyor nedense oncekı mouse rival600 oldugundan mı bilmiyoırum.