Lamzu atlantis vs g pro superlight

cevdettt

80+
Reaksiyon skoru
50
Sizce bu iki mousedan en iyisi hangisi full fps oyunları için (CS).Lamzu atlantis mi g pro superlight mı parasal olarak bakmayın.Tututşum her ikisinede uyuyor elimde uyuyor.

lamzu kesinlikle g pro X değilse kesinlikle alınmaz elin kaç cm tutuş şeklin ne bu arada

claw tutuyorum (g pro x superlight dediğim) elim 19 a 9,5

Sizce bu iki mousedan en iyisi hangisi full fps oyunları için (CS).Lamzu atlantis mi g pro superlight mı parasal olarak bakmayın.Tututşum her ikisinede uyuyor elimde uyuyor.
Ben superlight kullanıyorum ve çok memnunum.

hocam süperlight artık eskidi be yeni serisi gelmeden alınmaz bu fiyarlara hiç alınmaz yeni modellere bak bence
gpx shape istiyorsan yeni çıkan dragonfly f1 pro veya pro max bakabilirsin

bendede superlight var memnunum ama beyaza çevirmek istiyorum mouseyi ondan dolayı ya v3 pro alıcam yada tekrar g pro olabilir byazı

clawsa sakın alma elimiz aynı bende claw tutuyorum hiç beğenmedim gpxi lamzu iyi büyük elliler için
birde gpxin tuşları kötü skatezleri kötü fiyatı kötü her türlü lamzu iyidir
lamzu veya sorada alınabilir aynı shape sayılır ağırlık isteğine göre ikisinden biri

clawsa sakın alma elimiz aynı bende claw tutuyorum hiç beğenmedim gpxi lamzu iyi büyük elliler için
birde gpxin tuşları kötü skatezleri kötü fiyatı kötü her türlü lamzu iyidir
aldım lamzuyu alışmaya çalışıyorum ne kadar surer sence dönüşlerim bi garip geliyor nedense oncekı mouse rival600 oldugundan mı bilmiyoırum.

aldım lamzuyu alışmaya çalışıyorum ne kadar surer sence dönüşlerim bi garip geliyor nedense oncekı mouse rival600 oldugundan mı bilmiyoırum.
hafif ve kablosuz olması yüzünden alışamamışsındır bende sora aldım önceki mouseumla aynı şekle sahip aralıksız 2 hafta falan kullandım oyun oynadım yeni alıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,347
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri