Neler Yeni

Lamzu atlantis vs ninjutso sora hangisi alınır

zHaunted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Akçay
simdi sora sipariş ettim inşallah fiyatina değer çok araştırdım daha beklemem lazımmı bilemedim ama hayırlısı .
Hocam bi inceleme konusu bekliyoruz sizden
Mesaj otomatik birleştirildi:

eline hangisi oluyorsa o el
boyutun ne ve nasıl tutuyorsun mouse u
Hocam değişik bir huyum var parmak uçlarımla hareket ettiriyorum fareyi ama çok vuramamaya başladım Craw tutusuna alışmayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi olur ikiside aşırı iyi

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

Hocam değişik bir huyum var parmak uçlarımla hareket ettiriyorum fareyi ama çok vuramamaya başladım Craw tutusuna alışmayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi olur ikiside aşırı iyi
teslim edilsin hemen

ysrozcan

80+
Bende ikisi arasında çok kararsız kaldım o yüzden sormak istedim, lamzu hem daha ucuz hemde kutu içeriği daha zengin ama gecikme olayları varmış biraz araştırdıktan sonra herkes gecikme gibi şeyler yazmış ama bilemedim sora da switchlerin ömrü kısa diyorlar vallaha ne yapacağımı bilemedim

zHaunted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Akçay
Bende ikisi arasında çok kararsız kaldım o yüzden sormak istedim, lamzu hem daha ucuz hemde kutu içeriği daha zengin ama gecikme olayları varmış biraz araştırdıktan sonra herkes gecikme gibi şeyler yazmış ama bilemedim sora da switchlerin ömrü kısa diyorlar vallaha ne yapacağımı bilemedim
Gecikme çok abartı değil, kutu içeriği de öyle abartı değil. Kafanıza hangisi yatarsa onu alın. Bana 45g olmasıyla ve tasarımıyla Sora yattı.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker

parmak uçlarınla tutuyorsan fingertip griptir vuramamayı çok takma önceden aynı tutuşla zaten vuruyorsan onunla alakalı değildir. ben şahsen tutuş şekli, hassasiyet tarzı alışkanlık gerektiren ayarlarla oynamayı hiç sevmiyorum nasıl alıştıysan veya en çok nasıl rahat ediyorsan öyle devam et. mouse olarakta ikiside çok üst düzey hangisini alırsanız memnun kalırsınız switch olayını çok takmayın bozulmaz ama bozulsa bile o switchleri değiştirmesi çok basit ve ucuz tasarım olarak hangisini beğendiyseniz onu alabilirsiniz ağırlık farkı da var.

Top Bottom