öyle yapınca laptop 96 dereceleri görüyor korkuyorum bişey olur diyePil simgesine sağ tıklayın ve sonra buna tıklayın. Alıntıyı görüntüle
Sonra burayı Yüksek Performans yapın.
Alıntıyı görüntüle
Kanka adamın kullandığı işlemci ne ? Ram'i kaç GB ?arkadaşlar laptopda gtx 1660ti var internette valorant testi izledim adam tüm ayarlarda 180 fps alıyor ben 130-140 fps alıyorum en düşüklerde nedendir bilen var mı
Laptopların 100 derece görmesi bile normal. yapıları gereği ısınıyorlar.öyle yapınca laptop 96 dereceleri görüyor korkuyorum bişey olur diye
1 haftalıkLaptopların 100 derece görmesi bile normal. yapıları gereği ısınıyorlar.
Birde Kaç aylık/yıllık?
i5 10300hKanka adamın kullandığı işlemci ne ? Ram'i kaç GB ?
O zaman dediğim gibi yapın. Laptopların ısınması normal.1 haftalık
Senin kullandıkların ? Adamın kullandıkları ? İkisinide atar mısın ?1 haftalık
Mesaj otomatik birleştirildi:
i5 10300h
gtx 1660 ti
16gb ram
512gb ssd
altına bir soğutucu alcam 50-60 liraya ne önerirsiniz o zaman çünkü çok ısınıyor böyleO zaman dediğim gibi yapın. Laptopların ısınması normal.
Kanka soğutular 4-5 derece etki eder max oda 200TL likler.altına bir soğutucu alcam 50-60 liraya ne önerirsiniz o zaman çünkü çok ısınıyor böyle
Senin kullandıkların ? Adamın kullandıkları ? İkisinide atar mısın ?
laptop soğutucu alöyle yapınca laptop 96 dereceleri görüyor korkuyorum bişey olur diye
Sadece hava akışı biraz daha kolaylaştırarak 5-6 derece etki ediyorlar.laptop soğutucu al