Laptoğ şarj aleti telefon şarj etmek

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
522
SELAMÜN ALEYEKÜN
İş yerinde laptopun şarj aleti ile telefonu şarj ediyorum şuanda bi sıkıntı olurmu telefona bataryasını vs.

Senin telefon kaç Watt'a kadar destekliyor? Laptop kaç Watt sunuyor. Bunları çözersen, sorununu çözersin.

Senin telefon kaç Watt'a kadar destekliyor? Laptop kaç Watt sunuyor. Bunları çözersen, sorununu çözersin.
Bilmiyomki laptop şarj aleti kaç destekliyor.karşımdaki çalışanın kablosunu kullanıyorum göremiyom kaç wat ama benim telefon 45vwatt destekliyor.

Bilmiyomki laptop şarj aleti kaç destekliyor.karşımdaki çalışanın kablosunu kullanıyorum göremiyom kaç wat ama benim telefon 45vwatt destekliyor.

Laptop'un marka modelinden bulabilirsin. Ya da birazcık eğilip adaptörün üzerine bakman gerekecek...

Şimdi inyernetten baktım 65 watt 20 voltaj büyük ihtimalle laptopunki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zarar olurmu bataryaya.

Son düzenleme:
Bataryan 45'se 45 watt çeker fazlasını çekemez zaten.

Şimdi inyernetten baktım 65 watt 20 voltaj büyük ihtimalle laptopunki.

Zarar olurmu bataryaya.
Teorik olarak sıkıntı çıkmaması lazım ama bataryası şişen telefonlar gördüm bu durumdan dolayı. Telefonun pahalı ise risk alma.

Teorik olarak sıkıntı çıkmaması lazım ama bataryası şişen telefonlar gördüm bu durumdan dolayı. Telefonun pahalı ise risk alma.
Yüzde 30 küsür olana kadar şarj ettim geri çıkarttım sıkıntı olmuşumdur sizce.

Bataryan 45'se 45 watt çeker fazlasını çekemez zaten.
Voltaj 20 voltaj mış telefon ise en fazla 12 veya 9 destjeliyormuş sıkıntı olmuşumdur acaba.

Yüzde 30 küsür olana kadar şarj ettim geri çıkarttım sıkıntı olmuşumdur sizce.

Voltaj 20 voltaj mış telefon ise en fazla 12 veya 9 destjeliyormuş sıkıntı olmuşumdur acaba.
O an olmadıysa muhtemelen bu saatten sonra bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri