Bilmiyomki laptop şarj aleti kaç destekliyor.karşımdaki çalışanın kablosunu kullanıyorum göremiyom kaç wat ama benim telefon 45vwatt destekliyor.Senin telefon kaç Watt'a kadar destekliyor? Laptop kaç Watt sunuyor. Bunları çözersen, sorununu çözersin.
Bilmiyomki laptop şarj aleti kaç destekliyor.karşımdaki çalışanın kablosunu kullanıyorum göremiyom kaç wat ama benim telefon 45vwatt destekliyor.
Teorik olarak sıkıntı çıkmaması lazım ama bataryası şişen telefonlar gördüm bu durumdan dolayı. Telefonun pahalı ise risk alma.Şimdi inyernetten baktım 65 watt 20 voltaj büyük ihtimalle laptopunki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zarar olurmu bataryaya.
Yüzde 30 küsür olana kadar şarj ettim geri çıkarttım sıkıntı olmuşumdur sizce.Teorik olarak sıkıntı çıkmaması lazım ama bataryası şişen telefonlar gördüm bu durumdan dolayı. Telefonun pahalı ise risk alma.
Voltaj 20 voltaj mış telefon ise en fazla 12 veya 9 destjeliyormuş sıkıntı olmuşumdur acaba.Bataryan 45'se 45 watt çeker fazlasını çekemez zaten.
O an olmadıysa muhtemelen bu saatten sonra bir şey olmaz.Yüzde 30 küsür olana kadar şarj ettim geri çıkarttım sıkıntı olmuşumdur sizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Voltaj 20 voltaj mış telefon ise en fazla 12 veya 9 destjeliyormuş sıkıntı olmuşumdur acaba.