Aleyküm selam.SELAMÜN ALEYEKÜN
Telefonu laptop şarj aletine taktıktan sonra sanki şarjı hızlımı gidiyor bozuldumu vs. gibi hissettim kendimce bu değerler normalmi sizce.a56
laptop a bağlı kablo ile değil direk laptop şarj aleti ile taktım telefona bilmiyordum iş yerindeki abla verdi sonradan farkına vardım.Aleyküm selam.
Hangisi laptoptan sonraki hocam? Ben şahsen ha laptop ha prizden şarj etmişsiniz bunun çabuk bitmesini etkiliceğini düşünmüyorum. Sadece biraz yavaş şarj olur. Pil kullanımı het şeye bağlı. Wifi dan mobil veriye ekran parlaklığı vs. Sana öyle geliyordur. Oyun açarsan direkt azalır.
Hocam şimdiki şsrj aletlerinde ne kullandığınız önemli değil.Artık akıllı adaptörler bunlar.Ne kadar volt ve akım isterlerse onu veriyor.Bir farklılık olmaz sen 60w destekleyen telefonu 120w lık adaptöre taksanda 60w verir 60w lık ta dahocam ikiside laptop şarj aleti ile şarj ettiktek sonraki foto.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şarj süresi iyi mi? yani yoksa bi dengesizlik varmı belli bi yüzdeden sonra diye iki foto attım.
laptop a bağlı kablo ile değil direk laptop şarj aleti ile taktım telefona bilmiyordum iş yerindeki abla verdi sonradan farkına vardım.
Ha he. Bir şey olmaz. Desteklediği kadar watt çeker şarj başlığı uygunsa. Ekran açık 7-9 saatler normal ve iyi değerler. O ani düşüşlerde büyük ihtimal oyun oynadınız o yüzden öyle ya da bir şeylere baktınız.hocam ikiside laptop şarj aleti ile şarj ettiktek sonraki foto.
şarj süresi iyi mi? yani yoksa bi dengesizlik varmı belli bi yüzdeden sonra diye iki foto attım.
laptop a bağlı kablo ile değil direk laptop şarj aleti ile taktım telefona bilmiyordum iş yerindeki abla verdi sonradan farkına vardım.
Evet öyle hocam. O işin biraz daha detayı var ama artık her şey tip c olduğu için hepsi birbirine uyuyor. Tek fark dicek şey şarj hızı olur. Batarya kullanım süresini etkilemez.Hocam şimdiki şsrj aletlerinde ne kullandığınız önemli değil.Artık akıllı adaptörler bunlar.Ne kadar volt ve akım isterlerse onu veriyor.Bir farklılık olmaz sen 60w destekleyen telefonu 120w lık adaptöre taksanda 60w verir 60w lık ta da
Voktajla alakası yok adaptörün üstünü oku 19V:X amper 15V:Y amper 5V:X amper diye yazar senin telefonunun şarj aletinde de aynı durum var.Volt ve amper telefonuna göre ayarlanıyor rahat ol.wat değeirnden değilde voltaj yüksek olduğu için bi sıkıntı yaparmı diye tedirgin oldum normalde max 5 voltaj oluyor sanırım teleffon adaptörleri fakat laptopunki 20 voltajdı sanırım yapay zeka sordum telefonun şarj bilmem neyi bozulabilirmi ne dedi o yüzden teedirgin oldum bende.
tamam ozaman teşekkür ederim hocam sizden ve ilgilenen herkesten.Voktajla alakası yok adaptörün üstünü oku 19V:X amper 15V:Y amper 5V:X amper diye yazar senin telefonunun şarj aletinde de aynı durum var.Volt ve amper telefonuna göre ayarlanıyor rahat ol.
O da normal hocam arka planda saati vs. sayıyor çünkütamam ozaman teşekkür ederim hocam sizden ve ilgilenen herkesten.
hocam bişi daha sorcam telefon kapatınca az da olsa şarjı azalıyor normalmi.