Laptop 2 adet şarj cihazı ile şarj olur mu?

Deep

80+
Reaksiyon skoru
77
Merhaba dostlar yeni bir laptop aldım yan yana 2 adet Type-C girişi var ikisindende şarj olabiliyor, geçenlerde laptopu yanıma aldım muğlaya geldim şarj aletini evde unutmuşum bende 25w telefon şarj aletimle tüm gece bıraktım biraz şarj oldu benimde aklıma takıldı acaba 2 tane 33w şarj aletini aynı anda 2 porta takarsam 66w hızında şarj olur mu? Orjinal adaptörü 90w
Asus expertbook b5 b5602cba laptop modeli bu

Ben hiçbir cihazda 2 adet güç kaynağından şarj olabildiğini görmedim. 2 kaynak var az kaldi süperpozisyon hesaplayacağız. At bakim ordan bi çevre 🤣 bence deneme

Ekler

• 17457511983335838651328594333791.jpg
    17457511983335838651328594333791.jpg
    1.1 MB · Hit: 21
Merhaba dostlar yeni bir laptop aldım yan yana 2 adet Type-C girişi var ikisindende şarj olabiliyor, geçenlerde laptopu yanıma aldım muğlaya geldim şarj aletini evde unutmuşum bende 25w telefon şarj aletimle tüm gece bıraktım biraz şarj oldu benimde aklıma takıldı acaba 2 tane 33w şarj aletini aynı anda 2 porta takarsam 66w hızında şarj olur mu? Orjinal adaptörü 90w
Asus expertbook b5 b5602cba laptop modeli bu
bende type c girişinde şarj ala bileceğini söylüyordu bendeki leptop oyuncu leptobu yanlışım yok ise leptopların sadece kendi şarj aleti olur bu leptoplarada typ c şarj olayı nedir bilen varmı?

bende type c girişinde şarj ala bileceğini söylüyordu bendeki leptop oyuncu leptobu yanlışım yok ise leptopların sadece kendi şarj aleti olur bu leptoplarada typ c şarj olayı nedir bilen varmı?
Benim laptop telefon ile aynı, 90W herhangi bir şarj aleti ile tam performans şarj eder mesela 25W olursa daha yavaş şarj eder ve yavaş şarj ettiğine dair bir uyarı verir Adaptör yüksek olursada mesela 140W gene 90Watt çeker, patlamaz yani. Tabii Adaptörün kaliteside önemli

Laptopun kitapçığında yazar 100w kadar type c den şarj olabilir diye.Aynı anda 2sinden olur mu Bilmem.onun amacı sarj aletinin ağır gelmesi küçük mobil şarj aletiyle kullanmak ama tam performansı alamazsın tabi takılı olsada kendi şarj aleti gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde çift adaptörlü çalışan güç geresiniminden dolayı laptop var

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Videoları izleyecem Laptop 90W ile şarj oluyor en fazla 2 adet 45W şarj aleti takılır zaten

Oğuz...'un gönderdiği kaynağa göre cihazdan cihaza farklılık gösterdiğinden sorumun kesin bir cevabı yok fakat cihaz 2 porttanda şarj olabildiği durumda iki ayrı güç kaynağı bağlandığında oluşabilecek olası durumlar var.
1. *En olası durum* Cihaz daha yüksek Watt değerine sahip kaynağı tercih edip diğerini hiç kullanmaz.

2. İki güç kaynağı aynı güçte olsada cihaz sadece 1 güç kaynağını kullanır.

3. İkisini beraber kullanır (Bu şekilde çalışmasının çok komplike olduğunu dolayısıyla cihazın bunu destekleme ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtmişler)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri