HDMI 2.1 kablo alırsanız çalışır ama 2.0 kabloda çalışmaz.Laptopum msi gf66 katana 11ue-044 galiba hdmi çıkışı 2.0 ve özelliğinde 4k 60 hz yazıyor bu girişten 1080p 240 hz alma şansım varmı
HDMI 2.1 ile 2.0'ın uçları aynı o yüzden takabilirsiniz.Bendeki çıkış 2.0 ama
Tamam aynı uçları varda benim 2.0 dan çıkan bant genişliği ile 2.1 inki uymuyor yani boşuna 2.1 almış olucam 2.0 dan alınmıyorsa zaten çıkış 2.0 yine yetmiyecek 2.0 dan alınıyormu alınmıyormu dostum tek sorum buHDMI 2.1 ile 2.0'ın uçları aynı o yüzden takabilirsiniz.
Laptop'un gerçekten sadece 2.0 desteklediğine eminsen evet 2.1 çalışmaz ama emin değilsen bir araştır. HDMI 2.0 ile 1080p 240hz alamazsın.Tamam aynı uçları varda benim 2.0 dan çıkan bant genişliği ile 2.1 inki uymuyor yani boşuna 2.1 almış olucam 2.0 dan alınmıyorsa zaten çıkış 2.0 yine yetmiyecek 2.0 dan alınıyormu alınmıyormu dostum tek sorum bu
Hdmi bilgisini tam vermemişler sadece 4k 60hz yazıyor buda hdmi 2.0 dır büyük ihtimal onun için diyorum , ve bayağı araştırdım biri sıkıntı çıksrtmaz diyeri olmaz diyor kararsız kaldımLaptop'un gerçekten sadece 2.0 desteklediğine eminsen evet 2.1 çalışmaz ama emin değilsen bir araştır. HDMI 2.0 ile 1080p 240hz alamazsın.
14.4 le sıkıntı çıkartma ihtimali varmı peki belirli yerlerde yetememe gibi şeyler
Bir sorun olucagini düsünmüyorum 1080p 240hz icinHdmi bilgisini tam vermemişler sadece 4k 60hz yazıyor buda hdmi 2.0 dır büyük ihtimal onun için diyorum , ve bayağı araştırdım biri sıkıntı çıksrtmaz diyeri olmaz diyor kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
14.4 le sıkıntı çıkartma ihtimali varmı peki belirli yerlerde yetememe gibi şeyler
En doğru cevap için MSI teknik servisini arayın ya da email atın.Herkes çok kararsız denemesen bilemeyecez galiba yanıt için teşekkürler