Neler Yeni

Laptop Alınınca Yapılması Gerekenler

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Acer'ın soğutması daha iyi sanırım.Şimdiden hayırlı olsun.Şu rehber seçim konusunda yardımcı olabilir:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

FX506LI güzel Bende Laptop alma düşüncesi içindeyken bu model vardı aklımda.​

Kronik sorunu olmayan modelmiş biraz düşünücem tek sıkıntısı işlemci tarafında 4600h olsa iyi olurdu hem ısınma açısından hem performans açısından ama 1650ti 144 hz modeller bulmak biraz zor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kronik sorunu olmayan modelmiş biraz düşünücem tek sıkıntısı işlemci tarafında 4600h olsa iyi olurdu hem ısınma açısından hem performans açısından ama 1650ti 144 hz modeller bulmak biraz zor.
sonra'Dan ekleme yapmıştım ben aynı kasanın 4600H 1650ti modeline karar kılmıştım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
DOS olarak aldıysan tabii ki öncelikle işletim sistemi kurmalısın. RAM veya depolama yükseltmesi için mhzden destek alabilirsin. Bunlar için tüm kasayı sökmene gerek yok bu arada. Arkada ayrı bir kapak olur sadece onu açarsın. Bu tip yükseltmeler garantiyi bozmaz.
Microsoft'un sitesinden win 10 dosyasını flash'a atıp rahatça yapabilirmiyim.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Mirux Mirux
Şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rıdvan Karakaya
Laptop alınınca neler yapmam gerekiyor? 8 gb ram veya depolama taktırmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim?
Ram e ananakart desteğine göre yükseltebilirsin, depolamayı cd yerini sökerek aparat ile ekstra hdd veya ssd takılabilir. Ana tavsiyem sağa sola götürmeyeceksen odanda kullanacaksan masaüstü alman veya toplamadır. Çok ısınıyor , oyun oynayacaksan performansı yarım saat sonra düşüyor. Isındığı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop alınınca neler yapmam gerekiyor? 8 gb ram veya depolama taktırmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim?
Sıfır alacaksan freedos olarak geliyor. İşletim sistemini siz kuruyur veya kurduruyorsunuz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ram e ananakart desteğine göre yükseltebilirsin, depolamayı cd yerini sökerek aparat ile ekstra hdd veya ssd takılabilir. Ana tavsiyem sağa sola götürmeyeceksen odanda kullanacaksan masaüstü alman veya toplamadır. Çok ısınıyor , oyun oynayacaksan performansı yarım saat sonra düşüyor. Isındığı için.
Üniversite olmasa bende masaüstü isterdim ama 1 sene ablamın bitirme tezi 4 sene benim üniversitem fln uzun bir süre laptop lazım maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rıdvan Karakaya
Üniversite olmasa bende masaüstü isterdim ama 1 sene ablamın bitirme tezi 4 sene benim üniversitem fln uzun bir süre laptop lazım maalesef.
Üniversite hayatında başarılar. Soğutucu olarak vakum soğutucu tavsiyemdir, diğerlerinde performans alamadım. Direkt olarak sıcak havayı çekiyor vakum. İyi forumlar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Üniversite hayatında başarılar. Soğutucu olarak vakum soğutucu tavsiyemdir, diğerlerinde performans alamadım. Direkt olarak sıcak havayı çekiyor vakum. İyi forumlar.
Alıcağım modeller çok serin çalışıyormuş 65 70 derece arası uzun bir süre kullanmam glb fazladan bir soğutma.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Microsoft'un sitesinden win 10 dosyasını flash'a atıp rahatça yapabilirmiyim.
tabii ki zaten öyle yapman gerekiyor fakat direk indirip flaşa kopyala olmuyor Rufus ile yazdırman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,735
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom