Sıcaklık değerleri nedir? (Strest testlerinde.)Merhaba laptopum ara ara saniyelik donma(takılma) oluyor başlarda yoktu ama sonralar olmaya başladı
Özellikler
Dahili gpu
amd radeon tm grapichs
rtx 3050ti
16gb ram
r5 5600h
win10 21h2
Sıcaklık değerlerini atarmisin .Bir de oyundayken mi oluyor donmalarMerhaba laptopum ara ara saniyelik donma(takılma) oluyor başlarda yoktu ama sonralar olmaya başladı
Özellikler
Dahili gpu
amd radeon tm grapichs
rtx 3050ti
16gb ram
r5 5600h
win10 21h2
gpu genel olarak 70-80 arası cpu en tepe değer 90-99 arasını gördüSıcaklık değerleri nedir? (Strest testlerinde.)
oyunda ara ara normal masaüstündeSıcaklık değerlerini atarmisin .Bir de oyundayken mi oluyor donmalar
Laptop soğutucu alabilirsiniz, çok ısınıyor.gpu genel olarak 70-80 arası cpu en tepe değer 90-99 arasını gördü
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda ara ara normal masaüstünde
daha önce amd sistem kullandım oda aynıydı baya ısınıyordu bu derecelerdeydi sıkıntı yaratmadı çok umursamadım açıkcası araştırdım 99 üstüne çıkmıyormuş birkaç programda ağır oyunlarda falan denedim en max 98 99 gördü ekran kartı beni biraz üzdü nvıdıa kartım vardı ısınması 60-65i geçmezdi bu bir tık ısınıyor belki laptop olduğu içindir bilemiyorumLaptop soğutucu alabilirsiniz, çok ısınıyor.
knk 99 tepe sıcaklık zaten. Hep mavi ekran vermesi lazım normalde.daha önce amd sistem kullandım oda aynıydı baya ısınıyordu bu derecelerdeydi sıkıntı yaratmadı çok umursamadım açıkcası araştırdım 99 üstüne çıkmıyormuş birkaç programda ağır oyunlarda falan denedim en max 98 99 gördü ekran kartı beni biraz üzdü nvıdıa kartım vardı ısınması 60-65i geçmezdi bu bir tık ısınıyor belki laptop olduğu içindir bilemiyorum