Neler Yeni

Laptop dan tik tik ses geliyor

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Monster bir cihazım var servise vermiştim bios pili ve tuş taktırdım geldiğinde yüke girince tik tik ses geliyor du fan dandır diye düşündüm danları değiştirdim ama yine aynı ses var anakarttan geliyor büyük ihitmalle
Monster tulpar t5 v21. 5 cihazda hdd yok m2 ssd var.
Cihazı satıcam destek lütfen

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
VeV
Valla benimde aklıma fan dışında bir şey gelmedi. Fana doğru sarkan bir kablo vs var mı? veya Fan anakart vida yuvaları durumu nasıl? Ayrıca fandan gelen ve egzoz çıkışından etkilenen soğutucu blok tahmin ediyorum sabittir. Bu sorun belliki mekanik bir durum. hoparlörlerde mıknatısa birikmiş küçük metal tozları da olabilir ama onlar böyle ses çıkarmaz tabi.

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla benimde aklıma fan dışında bir şey gelmedi. Fana doğru sarkan bir kablo vs var mı? veya Fan anakart vida yuvaları durumu nasıl? Ayrıca fandan gelen ve egzoz çıkışından etkilenen soğutucu blok tahmin ediyorum sabittir. Bu sorun belliki mekanik bir durum. hoparlörlerde mıknatısa birikmiş küçük metal tozları da olabilir ama onlar böyle ses çıkarmaz tabi.
Fanı değiştirdim ama enter tuşunun olduğu yerden geliyor açıp tekrar bakacağım akşam

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
VeV

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böcek olmasın hocam daha önce gördüm de ses çıkaranını duymadım :D
Yok hocam böcek değildir daha çok folyo kağıdına tırnakla vurmuş gibi ses çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böcek olmasın hocam daha önce gördüm de ses çıkaranını duymadım :D
Hocam sese burdan bakabilirsiniz
Başka seslere benziyor ama neyse 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,367
Üyeler
168,615
Son üye