Toshiba Qosmio F60 fps arttırmak için istiyorumdaModeliniz destekler ise değişir. Değişse de internette gördüğünüz 1660'lar falan takılmaz. Attığınız ekran kartına göre de elinizdeki laptop modelinin değişimi desteklediğini düşünmüyorum.
Toshiba Qosmio F60 fps arttırmak için istiyorumda
Laptop zor yaHerkese selam ekran kartım gt330m ekran kartımı değiştirmek istiyorum grafik oyunlarında daha çok fps almak için sizce laptop ekran kartı değişirmi
Toshiba Qosmio F60 fps arttırmak için istiyorumda
sizce model uyumlumudur ona göre ekran kartı almak istiyorum
Anlatamadım tam olarak anlatmak istediğimi. Ona şu an piyasada gördüğünüz ekran kartlarını veya işlemcileri takamazsınız. Fark ettiyseniz ekran kartının yanında M, işlemcinin yanında ise U var. Siz bilgisayarcıya götürürsünüz. O destekliyorsa bir üst modelini takar, parasını alır ve işine devam eder.sizce model uyumlumudur ona göre ekran kartı almak istiyorum
Spam yapmanın amacı ne tam olarak anlamadım. Bilinçli yapmadıysan da siler misin mesajlarını.dostum onu denettirmen lazım sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum onu denettirmen lazım sanırım
bilgisi olan varmısizce model uyumlumudur ona göre ekran kartı almak istiyorum
tamamdır teşekkür ederimAnlatamadım tam olarak anlatmak istediğimi. Ona şu an piyasada gördüğünüz ekran kartlarını veya işlemcileri takamazsınız. Fark ettiyseniz ekran kartının yanında M, işlemcinin yanında ise U var. Siz bilgisayarcıya götürürsünüz. O destekliyorsa bir üst modelini takar, parasını alır ve işine devam eder.
Spam yapmanın amacı ne tam olarak anlamadım. Bilinçli yapmadıysan da siler misin mesajlarını.
Ayrıca modelin ekran kartı değişimini desteklemiyor. Ekran kartı gömülüdür. Yani diğer bütün sistem parçalarıyla anakart, işlemci vb. bütündür. Ya laptop değişimi yada PC toplamak zorundasın.