Arkadaşlar herkese selamlar casper marka bir laptop um var. Özellikleri intel i7 3.nesil işlemci hd graphic 4000 ekran kartı var sizce hangi sürüm adobe uygulamalarını kullanabilirim bilenler varsa cevaplarlarsa sevinirim...
Hangi adobe programları?Arkadaşlar herkese selamlar casper marka bir laptop um var. Özellikleri intel i7 3.nesil işlemci hd graphic 4000 ekran kartı var sizce hangi sürüm adobe uygulamalarını kullanabilirim bilenler varsa cevaplarlarsa sevinirim...
photoshop,after effects ve premier i yorumlarsan sevinirim zaten son sürümleri kullanamayacağımı biliyorum ama bu 3 programın hangisinin hangi sürümünü kullanabilirim yazarsan sevinirimHangi adobe programları?
Yani photoshop ile after effects'in sistem gereksinimleri aynı değil.
Hangi sürümünü kullanırsanız kullanın maalesef sisteminizle After Effects ve Premiere Pro'da düzgün bir performans alamazsınız. RAM değerine göre Premiere Pro'da edit kalitesini 1/4 yaparsınız, export'u da beklersiniz gerçi yine öyle böyle olur ama AE çok zor. Photoshop zaten çok sistem istemiyor.photoshop,after effects ve premier i yorumlarsan sevinirim zaten son sürümleri kullanamayacağımı biliyorum ama bu 3 programın hangisinin hangi sürümünü kullanabilirim yazarsan sevinirim
Teşekkürler sence 8gb ram hd graphic 4000 i7 3. nesil sistemle photoshop kaçı indirmeliyimHangi sürümünü kullanırsanız kullanın maalesef sisteminizle After Effects ve Premiere Pro'da düzgün bir performans alamazsınız. RAM değerine göre Premiere Pro'da edit kalitesini 1/4 yaparsınız, export'u da beklersiniz gerçi yine öyle böyle olur ama AE çok zor. Photoshop zaten çok sistem istemiyor.
En güncelini. Zaten sürümler arası performans düşmesi olmaz diye tahmin ediyorum. Sonuçta daha verimli oluyor.Teşekkürler sence 8gb ram hd graphic 4000 i7 3. nesil sistemle photoshop kaçı indirmeliyim