Laptop ekran kartlarının masaüstü kartlara performans farkı

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Rtx3050 (60w) + Ryzen 5 5600h laptoba sahibim. Masaüstü rtx3050 sahiplerinden daha düşük fps aldığımı gördüm ancak fiyat olarak laptoplar daha pahalı. Bunun mantığını oturtmama yardımcı olabilecek biri var mı

Rtx3050 (60w) + Ryzen 5 5600h laptoba sahibim. Masaüstü rtx3050 sahiplerinden daha düşük fps aldığımı gördüm ancak fiyat olarak laptoplar daha pahalı. Bunun mantığını oturtmama yardımcı olabilecek biri var mı
Laptoplardaki gpu lar normallerinden çok fazla olmasa da daha güçsüzdür. Laptopların daha pahalı olma sebebi taşınabilir olmaları ve ayrıca ek monitöre gerek duymadan kullanılabilmeleri. Kendi ekranları var

Kasanı amfiye götürüp ders dinleyebilir misin?

Laptopların taşınabilir olmasından başka bir avantajı yok.Laptopla Aynı sınıftaki Masaüstü bileşenleri her zaman daha fazla performans veriyor

laptop taşınabilir çünkü

Laptop taşınabilir olması ile ön plana çıkıyor ayrıca kendi ekranına sahip. Laptop best!

Eğer çok fazla yer değiştirmiyorsan, masaüstü al hem daha ucuz hem daha performanslı
Farkın sebebi küçük olması, aynı çipi aynı soğutmayla sığdırmak

Geri