Y Yumru 80+ Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 0 22 Ekim 2020 #1 Bende Packard bell markalı bir Laptop var ekran kartı almayı düşüniyorum ne almalıyım Laptop sistemi -Windows 7 -intel core i5 M 480 2.67 Ghz işlemci -4 Gb Ram NOT: 6GB EKRAN KARTI VE RAMİ 8 GB YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Bende Packard bell markalı bir Laptop var ekran kartı almayı düşüniyorum ne almalıyım Laptop sistemi -Windows 7 -intel core i5 M 480 2.67 Ghz işlemci -4 Gb Ram NOT: 6GB EKRAN KARTI VE RAMİ 8 GB YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
FightForHonor 80+ Platinum Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 13,226 En İyi Cevap 33 Reaksiyon skoru 17,575 22 Ekim 2020 #14 usper yazmış: reis peki arkadaş laptop a harici bi ekran kartı alıp kablolar ile bağlayamaz mı masaüstü ekran kartından bahsediyorum ama sanırım ozaman psu da alması gerek e okadar almışken yeni PC toplar zaten Devamı için tıklayın... Bağlayabilir fakat işlemcisi güçsüz kalir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Ekim 2020 Yani yapacaği masrafa değmez Upvote 0 Downvote
usper yazmış: reis peki arkadaş laptop a harici bi ekran kartı alıp kablolar ile bağlayamaz mı masaüstü ekran kartından bahsediyorum ama sanırım ozaman psu da alması gerek e okadar almışken yeni PC toplar zaten Devamı için tıklayın... Bağlayabilir fakat işlemcisi güçsüz kalir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Ekim 2020 Yani yapacaği masrafa değmez