laptop için m2 ssd önerisi

suha_Mm

80+
Reaksiyon skoru
2
öncelikle merhaba herkese abimin laptobu normal bi şekilde çalışırken bozulmalar olmaya başladı ve resimde gördüğünüz şekilde m2 ssdsi bozuldu internetten m2 aldık fakat nvme aldık ve bu anladığımız kadarıyla sata m2 ama yine de size sormak istedim bu ssd nedir ve alabileceğimiz kaliteli ssd önerir misiniz

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-07-30 saat 00.18.51.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-30 saat 00.18.51.jpg
    98.7 KB · Hit: 47
öncelikle merhaba herkese abimin laptobu normal bi şekilde çalışırken bozulmalar olmaya başladı ve resimde gördüğünüz şekilde m2 ssdsi bozuldu internetten m2 aldık fakat nvme aldık ve bu anladığımız kadarıyla sata m2 ama yine de size sormak istedim bu ssd nedir ve alabileceğimiz kaliteli ssd önerir misiniz
bunu öneririm muhtemelen aldığınız ssdden çok daha kalitelidir m2 ssd pci 3.0 ve dram var
dram önemli

SATA M.2 SSD'nin klasik 2.5 inç SSDlerden farkı ebatıdır. Hız olarak ikisi de aynıdır. (500 MB/s civarı) Girişi NVMe M.2ler gibi değildir.
Fiyatları diğer SSDlere göre daha fazladır.

Hikvision E100N uyumlu olacaktır.
Daha iyi bir şey olsun dersen WD Blue olabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,742
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri