Çözüldü✓ Laptop Için Seçimi Beklemeli Miyim ?

Lafarge

80+
Reaksiyon skoru
6
Bu hafta yeni bir laptop alacaktım sosyal medyada yüksek öğretime vergi muafiyeti gelebileceğini duydum ve bu yüzden seçime kadar bekleme kararı aldım ama bir çok kişi daha fazla zam gereceğini söyledi pek bilgim yok ilk laptopum olacak zaten sizce beklemelimiyim hemen almalımıyım?

Bu hafta yeni bir laptop alacaktım sosyal medyada yüksek öğretime vergi muafiyeti gelebileceğini duydum ve bu yüzden seçime kadar bekleme kararı aldım ama bir çok kişi daha fazla zam gereceğini söyledi pek bilgim yok ilk laptopum olacak zaten sizce beklemelimiyim hemen almalımıyım?
hocam fiyatlar 2 katına çıkıcak vergi indirimi olsa ne olur

Seçimi beklemeyin.
Yani bilemiyorum vergi indirimi gelirse daha performanslı ürünü daha ucuza alacağım sonuçta ama indirim gelir mi onu bilmiyorum
Post automatically merged:

hocam fiyatlar 2 katına çıkıcak vergi indirimi olsa ne olur
Ya bilemiyorum vergi indirimi gelirse 4060 laptop alacaktım neredeyse yarı fiyatına geliyor ama gelir mi bilmiyorum

Yani bilemiyorum vergi indirimi gelirse daha performanslı ürünü daha ucuza alacağım sonuçta ama indirim gelir mi onu bilmiyorum

Ya bilemiyorum vergi indirimi gelirse 4060 laptop alacaktım neredeyse yarı fiyatına geliyor ama gelir mi bilmiyorum
Hocam siyaset yalan üzerine inşa edilmiş bir şey beklemeyin.

Seçimden sonra da şimdiki fiyat ile aynı ya da daha fazla fiyata alma da dikkat et. Yani yatırım tavsiyesi değil ama seçimi bekleme.

Vergi indirimi getirmeleri 5 6 ay sürer bence o kadar basit değil ondan dolayı alıp çıkın bence

Vergi indirimi getirmeleri 5 6 ay sürer bence o kadar basit değil ondan dolayı alıp çıkın bence
Seçimden sonra da şimdiki fiyat ile aynı ya da daha fazla fiyata alma da dikkat et. Yani yatırım tavsiyesi değil ama seçimi bekleme.
Hocam siyaset yalan üzerine inşa edilmiş bir şey beklemeyin.
Tamamdır en kısa sürede alacağım hepinize çok teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

Yerinde olsam o indirimi 4080'li bir model için kullanırım; 4060'lI modeller çok sıkıntılı; 4060 3070ti'lı modeller ile aynı fiyatta ama 3070 serisi daha güçlü.
Daha şık ya da albenili olsalar (qhd ekranı olsa mesela) olur ama zor o da.

Nasıl olmamıştı kanka sana 2021 yeni yılını örnek verim elektiriğe yüzde 120 zam yapılmıştı en basitinden.
Seçimden bahsediyorum kanka. Yoksa o zam oranları her gün olabiliyor.

Yerinde olsam o indirimi 4080'li bir model için kullanırım; 4060'lI modeller çok sıkıntılı; 4060 3070ti'lı modeller ile aynı fiyatta ama 3070 serisi daha güçlü.
Daha şık ya da albenili olsalar (qhd ekranı olsa mesela) olur ama zor o da.
Kanka vergi indirimi beklicektim ama beklememek daha mantıklı olduğunu ďüşündüm o yüzden max 23k laptop bakıcam şimdi 3 4 yıl gidicek

Geri