Laptop için soğutucu önerisi 17.3

indaigo67

80+
Reaksiyon skoru
11
Konudan da anladığınız üzere laptop için soğutucu bakıyorum arkadaşlar ciddi düzeyde soğutma sağlayabilecek 1 k ya kadar bir şey arıyorum amazon üzerinden iletirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ciddi düzeyde soğutma sağlayamaz dostum hiçbiri. Ama en iyilerinden birini istersen ZALMAN NS2000 diyebilirim

Laptopum acer aspire 7 ryzen 5500 u 1650 gtx
Senin laptopun üst düzey bi ısı yaratacağını sanmıyorum bence ortalama bir soğutucu alsan iş görür gibime geliyor ,soğutma performansından dolayı demedim laptopu yerden yükseltmesi bence senin için yeterli ,ızgaralı yapılı olanlardan.

Senin laptopun üst düzey bi ısı yaratacağını sanmıyorum bence ortalama bir soğutucu alsan iş görür gibime geliyor ,soğutma performansından dolayı demedim laptopu yerden yükseltmesi bence senin için yeterli ,ızgaralı yapılı olanlardan.
Hocam kesinlikle yeterli olmuyor content warningde 3 4 fps alıyorum laptopdan yanık kokusu geliyor oyundan dolayı da olabilir :D

Ekran boyutun + fan girişin ve çıkışlarına göre bir tercih yapmalısın.

Hocam kesinlikle yeterli olmuyor content warningde 3 4 fps alıyorum laptopdan yanık kokusu geliyor oyundan dolayı da olabilir :D
yanık kokusu geliyorsa termal macun değiş 1
ısı değerlerini görmek lazım 2
zalman ns2000 alabilirsin 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,016
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho