Laptop İle 1 Saatlik Etherium Kazısı

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
21.29 m/s kazarak 1 saatte elde ettiğim kazanç :D.
Bu süre zarfında laptop turbo fan modunda 76 derecede sabit kaldı :)
Not:Bu bir "DENEY"dir

Ekler

• etherium.png
    etherium.png
    4.5 KB · Hit: 69
  • zengin.png
    zengin.png
    14.9 KB · Hit: 73
76 derece 21mhs baya iyi devam edebilirsin dikkat et sicaklik asiri yukselmesin leptop ekran kartlari daha hizli omrunu tamamlar hangi program ile kazim yapiyorsun lolminer ethermine?

Bu bir deneydir
76 derece 21mhs baya iyi devam edebilirsin dikkat et sicaklik asiri yukselmesin leptop ekran kartlari daha hizli omrunu tamamlar
Günde 20-30 TL için laptobumun ömrünü kısaltmayacağım sadece göze alacaklar varsa diye bir deney :D

günde 25 TL yeter
Ayda 750TL için 10.800 (Hatta zamlandı 11-12 şuan)lık cihazı yıpratmayı düşünmüyorum :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

28MH/s ortalama günde 26TL bırakıyor.
Ortalama 20TL ama aya vurunca güzel bir para çıkıyor.
Yazdım yukarda ben mantıklı bulmuyorum ama deneyen olacaksa diye deneyini yapıp attım :)

Mining yaparken asıl yük VRAMlere biniyor. Birisi tuf 3080 ile kazım yapıyordu, ekran kartı 60 dereceydi vramler 94 yani senin vramlerin muhtemelen daha yüksek bir sıcaklıkta ve bu da riskli bir şey.

Mining yaparken asıl yük VRAMlere biniyor. Birisi tuf 3080 ile kazım yapıyordu, ekran kartı 60 dereceydi vramler 94 yani senin vramlerin muhtemelen daha yüksek bir sıcaklıkta ve bu da riskli bir şey.
Ekran kartı %100 kullanımdı :D zaten görebiliceği maks seviyeyi gördü

Ekran kartı %100 kullanımdı :D zaten görebiliceği maks seviyeyi gördü
Tamam bende diyorum ki ekran kartı %100'de olsa asıl işi VRAMler yaptığı için onlar daha fazla ısınıyor. Muhtemelen senin vramlerin 100+ idi ama 1 saatten bir şey olmaz.

Tamam bende diyorum ki ekran kartı %100'de olsa asıl işi VRAMler yaptığı için onlar daha fazla ısınıyor. Muhtemelen senin vramlerin 100+ idi ama 1 saatten bir şey olmaz.
100+ sıcaklık olsa hissederdim ekran kartının nerede olduğunu biliyorum elimle yokladım sürekli :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100+ sıcaklık olsa hissederdim ekran kartının nerede olduğunu biliyorum elimle yokladım sürekli :)
Daha doğrusu ısınan bölgeleri

Geri