Neler Yeni

Laptop kaç tl tamir olur ?

tunahan_1209

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan
Öncelikle merhabalar elimde bir laptop var baya eski bir laptop normalde tamir ettirmem ama laptopun içinde şifrelerim notlarım vb önemli şeyler olduğu için yaptırım ama kaça tamir olur bilmiyorum sizce ne kadara tamir ettirebilirim tahmini laptop markası Lenovo G580.
IMG_20241211_134617_408.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,251
İsim
Emir
Pahalıya patlar gibi eğer içindekiler önemliyse laptobunda garantisi yoksa içini açıp içinde ki depolamayı ssd ya da hdd yı baska pcye takablrsn

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
Yani cihazdaki bilgileri alayım sonra kullanmam diyorsanız hdmi kablosu ile harici ekrana bağlayıp içindeki verilieri alın , yaptırmak pahalıya patlayabilir

İşinize yaramıyacaksa diskiniz şifrelenmiş de değilse diski söküp başka bir bilgisayardan ulaşabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer kişilerin dediği gibi hdmi yöntemi de mantıklı.

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Yağız DERELİ
Öncelikle merhabalar elimde bir laptop var baya eski bir laptop normalde tamir ettirmem ama laptopun içinde şifrelerim notlarım vb önemli şeyler olduğu için yaptırım ama kaça tamir olur bilmiyorum sizce ne kadara tamir ettirebilirim tahmini laptop markası Lenovo G580.Alıntıyı görüntüle
Genel bir baktım ekran fiyatları 1000-1100₺ civarı hocam. Tamirciye verirseniz en az 2000₺ ister diye düşünüyorum. Çok tamir etmeye değer gibi durmuyor.

Top Bottom