Laptop kaç tl tamir olur ?

Reaksiyon skoru
7
Öncelikle merhabalar elimde bir laptop var baya eski bir laptop normalde tamir ettirmem ama laptopun içinde şifrelerim notlarım vb önemli şeyler olduğu için yaptırım ama kaça tamir olur bilmiyorum sizce ne kadara tamir ettirebilirim tahmini laptop markası Lenovo G580.
IMG_20241211_134617_408.jpg

Pahalıya patlar gibi eğer içindekiler önemliyse laptobunda garantisi yoksa içini açıp içinde ki depolamayı ssd ya da hdd yı baska pcye takablrsn

Yani cihazdaki bilgileri alayım sonra kullanmam diyorsanız hdmi kablosu ile harici ekrana bağlayıp içindeki verilieri alın , yaptırmak pahalıya patlayabilir

İşinize yaramıyacaksa diskiniz şifrelenmiş de değilse diski söküp başka bir bilgisayardan ulaşabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer kişilerin dediği gibi hdmi yöntemi de mantıklı.

Öncelikle merhabalar elimde bir laptop var baya eski bir laptop normalde tamir ettirmem ama laptopun içinde şifrelerim notlarım vb önemli şeyler olduğu için yaptırım ama kaça tamir olur bilmiyorum sizce ne kadara tamir ettirebilirim tahmini laptop markası Lenovo G580.Alıntıyı görüntüle
Genel bir baktım ekran fiyatları 1000-1100₺ civarı hocam. Tamirciye verirseniz en az 2000₺ ister diye düşünüyorum. Çok tamir etmeye değer gibi durmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri