mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Soru başlıkta.
Benimkinde nasıl anlarım çıkartılabilir olduğunu?Her laptop klavyesinde farklı benim eski klavyemde çıkarılıyordu ama bunda çıkmıyo
tuşu çekerek anlayabilirsinBenimkinde nasıl anlarım çıkartılabilir olduğunu?
Laptop HP 14-cf2001nt.
Geri takamazsak ya da kırılırsa ne olacak :dtuşu çekerek anlayabilirsin
takılır ve kırılmaz.Geri takamazsak ya da kırılırsa ne olacak :d
Kırılabilir diye görmüştümtakılır ve kırılmaz.
en gereksiz tuşta deneKırılabilir diye görmüştüm kırılırsa evdekiler balkondan asar beni :d
yok bir şey olmaz. bir kenarından parmağınla yukarıı doğru kaldır kendini atar atmazsa çıkarılamıyordur. ama artık çıkmayacağını anlarsan bırak gerçekten çok abanılırsa kırılabilir.Kırılabilir diye görmüştüm kırılırsa evdekiler balkondan asar beni :d
en gereksiz tuşta dene
Çıkmıyor sanırsam. Sanırsam laptopun altını söküp deneyeceğim. Garantisi bozulur mu açsam?yok bir şey olmaz. bir kenarından parmağınla yukarıı doğru kaldır kendini atar atmazsa çıkarılamıyordur. ama artık çıkmayacağını anlarsan bırak gerçekten çok abanılırsa kırılabilir.
evetÇıkmıyor sanırsam. Sanırsam laptopun altını söküp deneyeceğim. Garantisi bozulur mu açsam?
bozulur.Çıkmıyor sanırsam. Sanırsam laptopun altını söküp deneyeceğim. Garantisi bozulur mu açsam?
O zaman 2 yıl beklemem gerekecek. 2 yıla zaten klavyenin arasından ekmek yapmak için un da çıkar direk simit de çıkar artık bilmiyorum....bozulur.