mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Soru başlıkta.
hocam tuş çıkmıyor mu emin misin ?O zaman 2 yıl beklemem gerekecek. 2 yıla zaten klavyenin arasından ekmek yapmak için un da çıkar direk simit de çıkar artık bilmiyorum....
Çıkmıyor gibi duruyor.hocam tuş çıkmıyor mu emin misin ?
çektin mi ? Ya kırılmaz az dene mesela PAGE UP tuşunu dene ufaktan çekÇıkmıyor gibi duruyor.
kedin varsa veya papağanın laptobu önüne koy öyle anlarsınÇıkmıyor gibi duruyor.
Valla zorluyorum biraz çıkmıyor. Kırılmayı geç amacımız kırmak olsa kıramayacam çıkmıyor la tuş :dhocam tuş çıkmıyor mu emin misin ?
Yok ama nasıl anlayacam ki :dkedin varsa veya papağanın laptobu önüne koy öyle anlarsın
hocam reviewlerine bak tuş çıkmıyor derse veya dur ben bi bakayımValla zorluyorum biraz çıkmıyor. Kırılmayı geç amacımız kırmak olsa kıramayacam çıkmıyor la tuş :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ama nasıl anlayacam ki :d
bence çıkıyor hocam dene bir tanesiniValla zorluyorum biraz çıkmıyor. Kırılmayı geç amacımız kırmak olsa kıramayacam çıkmıyor la tuş :d
Yok ama nasıl anlayacam ki :d
Laptop nedir seninki?hocam reviewlerine bak tuş çıkmıyor derse veya dur ben bi bakayım
bence çıkıyor hocam dene bir tanesini
napcan hocam benimkiniLaptop nedir seninki?
Marka modeline bakıp şeklini benimkiyle karşılaştırcam.napcan hocam benimkini
HP DV 3320 ST idi galibaMarka modeline bakıp şeklini benimkiyle karşılaştırcam.
malesef senınkı cıkmıyorSoru başlıkta.
evet bozulurÇıkmıyor sanırsam. Sanırsam laptopun altını söküp deneyeceğim. Garantisi bozulur mu açsam?
Laptopun arkasında yazar.HP DV 3320 ST idi galiba