Laptop Kulaklık Sıkıntısı

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,381
Arkadaşlar ben hangi kulaklığı takarsam takiyim. Sağ kismindan ses gelmiyor. Denge ayarlari falan hepsine baktım sorun yok. Bu arada denedigim kulaklıklar 10 liralık kırtasiye den alinma kulaklıklar. Napmam gerek yardımcı olur musunuz?

Kulaklıklar telefon ya da farklı bir cihazda çalışıyorsa jack girişinde problem olabilir.

Valla hocam teker teker denediğimde ikiside çalışıyor ama normal taktığımda sesi sadece bir tarafa odaklanıyor gibi geliyor
Kulaklıklar telefon ya da farklı bir cihazda çalışıyorsa jack girişinde problem olabilir.

Valla hocam teker teker denediğimde ikiside çalışıyor ama normal taktığımda sesi sadece bir tarafa odaklanıyor gibi geliyor
jak girişi problemlidir eski laptopbum 3 tane telefon kulaklığı bozdu hepsinin bi tarafından ses gelmiyor hemde ikisi 15 tl lik birisi kaliteli teknosadan alınmış 40 tl ye almıştım ya baya üzmüştü acaba Teknosa ya gidip adamları kandirsammi bu olayi anlatmasam degisirlermi 😀 abi bunuda gectim 70 tl lik rapmage in basit bi gaming kulaklığını da bozdu yani dostum benim eski laptop aıds hastası gibiydi kimi soktuysam sağlam çıkmadı 😝

jak girişi problemlidir eski laptopbum 3 tane telefon kulaklığı bozdu hepsinin bi tarafından ses gelmiyor hemde ikisi 15 TL lik birisi kaliteli teknosadan alınmış 40 TL ye almıştım ya baya üzmüştü acaba Teknosa ya gidip adamları kandirsammi bu olayi anlatmasam degisirlermi 😀 abi bunuda gectim 70 TL lik rapmage in basit bi gaming kulaklığını da bozdu yani dostum benim eski laptop aıds hastası gibiydi kimi soktuysam sağlam çıkmadı 😝
Benimkide öyle ya.

jak girişinde sorun olması muhtemel ucuza usb ses kartı al en kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,551
Üyeler
189,627
Son üye
Tgngrc
Geri