Laptop Masaüstü ile takas edilir mi

Alabilirsen al mutlaka iyi bişiler param güvendesiz bişi alma sakın yada elden teslim olmadan

Param güvende ile alırsan taksitli bile alınabiliyor ama en az %10 komisyon vermek zorundasın
letgodan alırsam elden almış olucam garantisi yeni bitmiş bu rx570 in bandrolu felanda duruyor açılmamış yani sağlam miningde de kullanılmamış

letgoda bi kaç kişide buldum ama sonra gigabyte rx 570 buldum 2300e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstüne para koyucam reis
hocam size attığım ilan ile görüşün derim

öyle yapıcam bakalım kasayı alalım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani
güvenli e ticaret hocam sahibinden.com un yeni bir sistemi sanki hepsi burada gitti gidiyor gibi para diek satıcıya aktarılmıyor satan kişi ile görüşebilirsiniz

güvenli e ticaret hocam sahibinden.com un yeni bir sistemi sanki hepsi burada gitti gidiyor gibi para diek satıcıya aktarılmıyor satan kişi ile görüşebilirsiniz
hatırladım hatırladım senin kartı kaydettim onu alırım olmadı şu takas olayı gerçekleşsin çok teşekkür ederim ilgin alakandan dolayı eğer bi ekstra gelişme olursa sana sorarım :D

hatırladım hatırladım senin kartı kaydettim onu alırım olmadı şu takas olayı gerçekleşsin çok teşekkür ederim ilgin alakandan dolayı eğer bi ekstra gelişme olursa sana sorarım :D
peki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri