Neler Yeni

Laptop mu ? Masaüstü mü ?

orcshn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oruç ŞAHİN
Arkadaşlar sürekli Antalya - İstanbul arası gidip geliyorum (uçak) kolay taşıma için laptop aldım. Fakat masaüstüne geçmek istiyorum masaüstünü götürüp getirmenin herhangi bir kolay yolu var mı ? Valizin içine koymak istemiyorum kargoya da güvenemiyorum tavsiye verir misiniz ?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Taşıma çok sıkıntılı oluyor hocam ya
dev gibi kasa üstüne monitör bi de klavye mouse kulaklık falan derken baya bir eşya çıkartıyor götürüp getirmek çok zahmetli yani

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
habire gidip geliyorsan masaüstü almak mantıksız olur.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Gittiğiniz yer sabitse, 2 sistem alınabilir o zaman, bu arada işinizi merak ettim

kaan07

80+ Bronze
yolculuk yapıp duruyorsan masaüstüne bulaşılmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir Parlak
masaüstü demek kurulu bir düzen demek. pek önermem yani sürekli olarak rota değiştiriyorsan

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar sürekli Antalya - İstanbul arası gidip geliyorum (uçak) kolay taşıma için laptop aldım. Fakat masaüstüne geçmek istiyorum masaüstünü götürüp getirmenin herhangi bir kolay yolu var mı ? Valizin içine koymak istemiyorum kargoya da güvenemiyorum tavsiye verir misiniz ?
hocam bütçe sorunu yoksa apple mac mini alabilirsin üstünede taşınabilir monitör alırsan sorun olmaz bence çok ufaklar zaten apple mac mini yerine ufak hazır kasalardan da alabilirsin örneğin:

Mac mini:​

Taşınabilir monitör:​

Mini Bilgisayar:​

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
eğer illa istiyorsan en uzun durduğun şehire masaüstü kurabilirsin fakat ben illa yanımda götürmek istiyorum diyorsanda taksi tutabilirsin getirmesi için fakat çok pahalı tutar buda seni zarara sokar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,135
Üyeler
166,893
Son üye
Talhagn
Top Bottom