Daha yeni alındı asusun nasıl yarı fiyatına kadar düşebiliyor ki at linkini bende bakayımValla kanka görselde ki rakam etmeyeceği kesin. Hp Victusalr 23-25 arası gidiyor
Peki alacak olsam 30 a alınır mı bu cıhazHocam 30dan fazla zor gibi
Bir kaç konu araştırırsanız sıfırı zaten yakın tarihte 25.999 TL ye falan satıldı. Yani sen şimdi buraya bu fotoğrafı atınca ürünün fiyatı bu rakam olmuyor. Yarı fiyatı falan da değil yani. 30 bine 4060 falan mı satıyorsun anlamadımAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 ay oldu alalı daha çok az kullandım ne kadara gider beyler
Laptopları tek bir marka model bazında değerlendirmek yanlış. Satıcının elinde 2 adet o marka model laptoptan kaldığı için 30 bin tllik laptobu yapıyor 40-50k. 4050'li laptoplar 30 bin TL'ye bulunuyor. Özellikle de 2. ellerde daha da uygun bulunabilir.Peki alacak olsam 30 a alınır mı bu cıhaz
Buyur git al. Gelip en tepede bulduğun linki buraya sallayıp at ben de alayım olmuyor. Senin attığından 7-8 bin daha uygun. Şimdi gidip sat bakalım alan olacak mı 35 40 bineDaha yeni alındı asusun nasıl yarı fiyatına kadar düşebiliyor ki at linkini bende bakayım
30 almak bu cıhazı mantıklı olur muyduMax 25-30 hocam
Hocam Sizin 44 e almaniz piyasasinu 44 yapmiyor ki Muadili urunler 33-37 sifirlari
Buyur git al. Gelip en tepede bulduğun linki buraya sallayıp at ben de alayım olmuyor. Senin attığından 7-8 bin daha uygun. Şimdi gidip sat bakalım alan olacak mı 35 40 bineBu kadar gergin olmaya gerek yok soru soruyorum sallama falan yaptığım yok güzelce konuşup ta yazabilirsin gereksiz gerginlik yaratmışsın profesyonel olsaydım zaten gelip koymazdım ss
EyvallahMax 25-30 hocam
Hocam Sizin 44 e almaniz piyasasinu 44 yapmiyor ki Muadili urunler 33-37 sifirlari