Laptop ne kadara satabilirim

Mert4009

80+
Reaksiyon skoru
1
IMG_0259.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay oldu alalı daha çok az kullandım ne kadara gider beyler

Max 25-30 hocam

Hocam Sizin 44 e almaniz piyasasinu 44 yapmiyor ki Muadili urunler 33-37 sifirlari

Hocam 30dan fazla zor gibi

Alıntıyı görüntüle

4 ay oldu alalı daha çok az kullandım ne kadara gider beyler
Bir kaç konu araştırırsanız sıfırı zaten yakın tarihte 25.999 TL ye falan satıldı. Yani sen şimdi buraya bu fotoğrafı atınca ürünün fiyatı bu rakam olmuyor. Yarı fiyatı falan da değil yani. 30 bine 4060 falan mı satıyorsun anlamadım

https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.71.5 işemcisi daha iyi ama seninkinden daha ucuz. 5 ayda fiyatı 24 binden 38 bine çıkmış. Laptop istediğin fiyatı hiç bir zaman satılmıyor bunun yüzünden

Peki alacak olsam 30 a alınır mı bu cıhaz
Laptopları tek bir marka model bazında değerlendirmek yanlış. Satıcının elinde 2 adet o marka model laptoptan kaldığı için 30 bin tllik laptobu yapıyor 40-50k. 4050'li laptoplar 30 bin TL'ye bulunuyor. Özellikle de 2. ellerde daha da uygun bulunabilir.

Daha yeni alındı asusun nasıl yarı fiyatına kadar düşebiliyor ki at linkini bende bakayım
Buyur git al. Gelip en tepede bulduğun linki buraya sallayıp at ben de alayım olmuyor. Senin attığından 7-8 bin daha uygun. Şimdi gidip sat bakalım alan olacak mı 35 40 bine

Max 25-30 hocam

Hocam Sizin 44 e almaniz piyasasinu 44 yapmiyor ki Muadili urunler 33-37 sifirlari
30 almak bu cıhazı mantıklı olur muydu
Buyur git al. Gelip en tepede bulduğun linki buraya sallayıp at ben de alayım olmuyor. Senin attığından 7-8 bin daha uygun. Şimdi gidip sat bakalım alan olacak mı 35 40 bineBu kadar gergin olmaya gerek yok soru soruyorum sallama falan yaptığım yok güzelce konuşup ta yazabilirsin gereksiz gerginlik yaratmışsın profesyonel olsaydım zaten gelip koymazdım ss

Max 25-30 hocam

Eyvallah

Laptoplar alindigi kadar değerli olmuyor hocam Eskiden 30 a alıp şuan 25 e ilan koyan çok insan var hem . Sifir fiyatlari çok uçtu siz uçuk fiyattan almissiniz sanirim bence ya kalsin yada 30 a deneyin satmayi sanmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,304
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri