- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 11,784
Bilgim yok maalesef, casper supportla görüşün bu soru için başkasına güvenmenizi de önermemhocam bu soğutma işinin kesin çözümü sıvı metal. sıvı metal garantiyi bozarmı

Bilgim yok maalesef, casper supportla görüşün bu soru için başkasına güvenmenizi de önermemhocam bu soğutma işinin kesin çözümü sıvı metal. sıvı metal garantiyi bozarmı
Aslında ben de tuf almayı düşünüyorum ama çoğu kullanıcı çok sıcak çalışıyor diyorlar.Casperın fan sistemi dediğiniz gibi değişik biraz, ama test videolarında falan sıcaklık değerleri gayet güzel. Yine de içinize sinmiyorsa TUF bakabilirsiniz ya.
85-90 arası geziyor sıcaklık değerleri. Aman aman bir soğutma sistemine sahip değilse laptop için normal değerler. Yani demem o ki sırf 85-90 derecede çalışıyor diye bir cihazdan vazgeçmek pek doğru değil. İlla serin çalışsın isterseniz de bi soğutucu alır keyfinize bakarsınız.Aslında ben de tuf almayı düşünüyorum ama çoğu kullanıcı çok sıcak çalışıyor diyorlar.
işlemci 85 gpu ise 70-75 civarında geziyorAslında ben de tuf almayı düşünüyorum ama çoğu kullanıcı çok sıcak çalışıyor diyorlar.
en kötüsü 2 sene sonra sıvı metal -15 derece kafa rahat devam ondan öncede sık fan ve macun temizlemesi ve soğutucu ile kullnama sorun yaratacağını sanmıyorum zaten kart 140w ve hafif overclock ile normal seviye bir 4060 ın gücüne erişeceğini düşünüyorum ama 6gb vram olması çok büyük bir sorun beni 3070 e iten sorunlardan biride bu85-90 arası geziyor sıcaklık değerleri. Aman aman bir soğutma sistemine sahip değilse laptop için normal değerler. Yani demem o ki sırf 85-90 derecede çalışıyor diye bir cihazdan vazgeçmek pek doğru değil. İlla serin çalışsın isterseniz de bi soğutucu alır keyfinize bakarsınız.
Bu değerlere çıkması normalde ,oyun oynarken parmakları rahatsız eder diye pek sıcak bakmıyorumişlemci 85 gpu ise 70-75 civarında geziyor
Vrame kafanız takılıyosa 4060ları beklemenizde, arayıp stok durumunu öğrenmenizde fayda var. RTX4050-60-70 için 100-105W sonrası çok bir şey ifade etmiyor, o wattlarda tam performansına ulaşıyor.işlemci 85 gpu ise 70-75 civarında geziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en kötüsü 2 sene sonra sıvı metal -15 derece kafa rahat devam ondan öncede sık fan ve macun temizlemesi ve soğutucu ile kullnama sorun yaratacağını sanmıyorum zaten kart 140w ve hafif overclock ile normal seviye bir 4060 ın gücüne erişeceğini düşünüyorum ama 6gb vram olması çok büyük bir sorun beni 3070 e iten sorunlardan biride bu