Neler Yeni

Öneri Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayyip Ekrem ÖZEN
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum mümkünse hepsiburada dan alıcam. MAX 7000 TL bütçem bulunmakta bu fiyata en mantıklı seçim https://www.hepsiburada.com/acer-ni...nhq6zey002-p-HBV00000T2AAS?magaza=Hepsiburada olarak geldi hem 120 hz paneli olması hem ryzen 7 kullanması hemde 16 gb ram beni gayet tatmin etti sizce bu fiyatlarda daha az olursa daha mâkul daha iyi bir laptop bulunur mu ? Seçtiğim laptop nasıldır ? Uzun süre götürür mü ? (6 yıl kadar dayansa yeter.) CSGO, LoL, ETS2 en çok oynadığım oyunlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayyip Ekrem ÖZEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın laptop gayet güzel. 100 TL cebime kalır diyorsan ; https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...asinabilir-bilgisayar-8br13ea-p-HBV00000NPZ6I bakabilirsin. Nerdeyse aynı özelliklere sahipler. :)
HP lerde hep fırın gibi ısınıyor tarzı yorumlar duyuyorum şahsen o yüzden o laptopu tercih etmek istemedim. Peki bu laptop beni ne kadar götürür ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl neredeyse aynı özellikler? birisi ryen 5 birisi ryzen 7
100 tl verip ryzen 7 li almak geleceğe yatırım olur gibi. Uzun süre götürür mü ?

Panelinin 120 hz olduğu hepsiburada da yazmıyor nasıl emin olabilirim ?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hocam nasıl neredeyse aynı özellikler? birisi ryen 5 birisi ryzen 7
İşlemci hariç yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın neredeyse 2-3 saatir forumdayım, sırf bronze olabilmek için. Zaten neredeyse dedim. :)

HP lerde hep fırın gibi ısınıyor tarzı yorumlar duyuyorum şahsen o yüzden o laptopu tercih etmek istemedim. Peki bu laptop beni ne kadar götürür ?

100 TL verip ryzen 7 li almak geleceğe yatırım olur gibi. Uzun süre götürür mü ?

Panelinin 120 hz olduğu hepsiburada da yazmıyor nasıl emin olabilirim ?
Bu laptop sizi 2-3 yıl rahat götürür gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
Hocam bende 17-7700HQ+1050ti lı bir acer nitro5 vardı(2 yıl önce almıştım.) ve ben ısınma sorunlarından dolayı muzdariptim çünkü inanılmaz ısınmaya başlamıştı son 7-8 aydır oyun oynanıyor muydu oynanıyordu orası ayrı. ben buna şöyle bir çözüm buldum;

laptopu inanılmaz kötü kullandığım ve temiz tutmadığımdan dolayı geçenlerde içini temizleyip termal macununu değiştirdim, aynı zamanda işlemcinin turbo boostunu kapattığımda laptopun ısısında baya düşüş oldu ve ben şu an aslında nitro5 ten memnundum temizledikten sonra fakat masaüstü pc topladığım için kendi nitro5 imi satacağım ve thinkpad x1 carbon alıp tamamen yazılım ve iş odaklı pcye döneceğim.

Yorumlarda ekranın 120hz + ips panel olduğu yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayyip Ekrem ÖZEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende 17-7700HQ+1050ti lı bir acer nitro5 vardı(2 yıl önce almıştım.) ve ben ısınma sorunlarından dolayı muzdariptim çünkü inanılmaz ısınmaya başlamıştı son 7-8 aydır oyun oynanıyor muydu oynanıyordu orası ayrı. ben buna şöyle bir çözüm buldum;

laptopu inanılmaz kötü kullandığım ve temiz tutmadığımdan dolayı geçenlerde içini temizleyip termal macununu değiştirdim, aynı zamanda işlemcinin turbo boostunu kapattığımda laptopun ısısında baya düşüş oldu ve ben şu an aslında nitro5 ten memnundum temizledikten sonra fakat masaüstü PC topladığım için kendi nitro5 imi satacağım ve thinkpad x1 carbon alıp tamamen yazılım ve iş odaklı pcye döneceğim.

Yorumlarda ekranın 120hz + ips panel olduğu yazıyor.
Intel işlemcilerde bir ısınma sorunu mevcut acaba sorun işlemcinin çok ısınması olabilir mi ? Benim alacağım model ryzen 7 ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom