kullandığınız laptobun marka ve modeli nedir ?2X8GB 1.2V 2400MHz CL 16/17 Laptop belleği ile mini masaüstü sistem kurmayı düşünüyorum da acaba bu ramler iyi OC olur mu?
Yani OC ile 3200Mhz yapabileceksem ona göre sistemi alacağım.
Laptop değil şu kasayla mini masaüstü bir sistem toplayacağım. Anakart OC ye izin veriyor ama anakarta laptop Rami takıldığı için RAM iyi OC olmayabilir dendi bana o yüzden sormak istedim.kullandığınız laptobun marka ve modeli nedir ?
Mini olsun diye parçalardan kısıp üstüne fazla ödeme bence attığımı al geçLaptop değil şu kasayla mini masaüstü bir sistem toplayacağım. Anakart OC ye izin veriyor ama anakarta laptop Rami takıldığı için RAM iyi OC olmayabilir dendi bana o yüzden sormak istedim.
![]()
AsRock Deskmini X300 Socket AM4, HDMI / DP / VGA, 3 Monitör Destekli, USB 3.2, Gigabit Ethernet, Barebone Mini Bilgisayar - Mini PC - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1New Page 1www.teknobiyotik.com
2x8gb iyi bir RAM 750 liraysa biraz bütçe zorlayıp alabilirim. Link atar mısınız?750tl ye b die laptop rami var onu alırsan
baya iyi oc yapabilirsin.
8 i 750.2x8gb iyi bir RAM 750 liraysa biraz bütçe zorlayıp alabilirim. Link atar mısınız?
Attığınız sistem performans olarak tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ama ses ve boyut olarak nasıl olur bilemedim.Mini olsun diye parçalardan kısıp üstüne fazla ödeme bence attığımı al geç
Yok. HDMI to DP alabilirsin neden DP lazım kiAttığınız sistem performans olarak tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ama ses ve boyut olarak nasıl olur bilemedim.
Bu sistem de boyut ve ses olarak çok iyi ama bunun da performansı RAM yüzünden daha kötü olacak gibi.
Valla karar veremedim
@RevDeisDou Bir de önerdiğiniz B450 anakartta DP portu yokmuş. Bana DP portu lazım monitöre bağlamak için. Aynı fiyatlara DP portlu bir anakart var mı?
Şimdilik konsol için kullandığım ileriye dönük aldığım 1080P 144Hz monitör var ona bağlayacağım da sadece DP portundan 144Hz verebiliyor monitör. Yani HDMI da olur ama hazır yeni sistem topluyorken monitörü tam olarak desteklese fena olmaz diye düşünüyorum.Yok. HDMI to DP alabilirsin neden DP lazım ki
Monitörünüz nedir?Şimdilik konsol için kullandığım ileriye dönük aldığım 1080P 144Hz monitör var ona bağlayacağım da sadece DP portundan 144Hz verebiliyor monitör. Yani HDMI da olur ama hazır yeni sistem topluyorken monitörü tam olarak desteklese fena olmaz diye düşünüyorum.