Laptop Rami OC Olur mu?

Forumuye

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
739
2X8GB 1.2V 2400MHz CL 16/17 Laptop belleği ile mini masaüstü sistem kurmayı düşünüyorum da acaba bu ramler iyi OC olur mu?

Yani OC ile 3200Mhz yapabileceksem ona göre sistemi alacağım.

2X8GB 1.2V 2400MHz CL 16/17 Laptop belleği ile mini masaüstü sistem kurmayı düşünüyorum da acaba bu ramler iyi OC olur mu?

Yani OC ile 3200Mhz yapabileceksem ona göre sistemi alacağım.
kullandığınız laptobun marka ve modeli nedir ?

kullandığınız laptobun marka ve modeli nedir ?
Laptop değil şu kasayla mini masaüstü bir sistem toplayacağım. Anakart OC ye izin veriyor ama anakarta laptop Rami takıldığı için RAM iyi OC olmayabilir dendi bana o yüzden sormak istedim.

pek bilgili değilim ama yardımcı olacak birkaç kişiyi etiketleyeyim size yardım edebilirler
@RevDeisDou , @ErenXPG , @cfranko , @crazyreign

750tl ye b die laptop rami var onu alırsan
baya iyi oc yapabilirsin.

Laptop değil şu kasayla mini masaüstü bir sistem toplayacağım. Anakart OC ye izin veriyor ama anakarta laptop Rami takıldığı için RAM iyi OC olmayabilir dendi bana o yüzden sormak istedim.
Mini olsun diye parçalardan kısıp üstüne fazla ödeme bence attığımı al geç

Mini olsun diye parçalardan kısıp üstüne fazla ödeme bence attığımı al geç
Attığınız sistem performans olarak tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ama ses ve boyut olarak nasıl olur bilemedim.

Bu sistem de boyut ve ses olarak çok iyi ama bunun da performansı RAM yüzünden daha kötü olacak gibi.

Valla karar veremedim 😀

@RevDeisDou Bir de önerdiğiniz B450 anakartta DP portu yokmuş. Bana DP portu lazım monitöre bağlamak için. Aynı fiyatlara DP portlu bir anakart var mı?

Son düzenleme:
Attığınız sistem performans olarak tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ama ses ve boyut olarak nasıl olur bilemedim.

Bu sistem de boyut ve ses olarak çok iyi ama bunun da performansı RAM yüzünden daha kötü olacak gibi.

Valla karar veremedim 😀

@RevDeisDou Bir de önerdiğiniz B450 anakartta DP portu yokmuş. Bana DP portu lazım monitöre bağlamak için. Aynı fiyatlara DP portlu bir anakart var mı?
Yok. HDMI to DP alabilirsin neden DP lazım ki

Yok. HDMI to DP alabilirsin neden DP lazım ki
Şimdilik konsol için kullandığım ileriye dönük aldığım 1080P 144Hz monitör var ona bağlayacağım da sadece DP portundan 144Hz verebiliyor monitör. Yani HDMI da olur ama hazır yeni sistem topluyorken monitörü tam olarak desteklese fena olmaz diye düşünüyorum.

Şimdilik konsol için kullandığım ileriye dönük aldığım 1080P 144Hz monitör var ona bağlayacağım da sadece DP portundan 144Hz verebiliyor monitör. Yani HDMI da olur ama hazır yeni sistem topluyorken monitörü tam olarak desteklese fena olmaz diye düşünüyorum.
Monitörünüz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri