15.6" olanı varmı hocam bu çantanınBen bunu kullanıyorum 1.5 yıldır şimdilik gayet memnunum.HP Omen K5Q03AA 17.3" Oyuncu Notebook Sırt Çantası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen K5Q03AA 17.3" Oyuncu Notebook Sırt Çantası fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen K5Q03AA 17.3" Oyuncu Notebook Sırt Çantası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
17.3 e de uygun ama ben 15.6lık için kullanıyorum.
Bunun sanırım yok ama abim HP Odyssey kullanıyordu onun çantasını daha çok beğeniyordum. Benimkinden daha ucuz bi çantaydı ama stok bitmiş sanırım bulamadım 600 700e falan.15.6" olanı varmı hocam bu çantanın
Bunun sanırım yok ama abim HP Odyssey kullanıyordu onun çantasını daha çok beğeniyordum. Benimkinden daha ucuz bi çantaydı ama stok bitmiş sanırım bulamadım 600 700e falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tipi böyle çantanın, ben gerçekten baya seviyordum. Yakında stokta falan diyor ama bitmiş her yerde o yüzden bekleyip beklememek size kalmış.HP Odyssey 15.6 inç Spor Bilgisayar Sırt Çantası - Gri / Siyah L8J88AA - HP Store Türkiye
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Odyssey 15.6 inç Spor Bilgisayar Sırt Çantası - Gri / Siyah L8J88AA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
Stokta olanlar da 1.5-2k ama o kadar edip etmeyeceğini bilemedim.
Bu model daha güzelmiş dayanıklılık ve kullanış açısından baya iyi duruyor. Şuan çok acelesi yok bekleyebilirim 1 ay içinde stoklara gelir umarım.
Teşekkürler hocam takip edicem stoğa girmesini bu çantanınBildirimleri falan açın hocam ya denk getirirseniz 1k altında alın yani tavsiye ederim güzel çantadır.
Şuan hiçbir yerde stok yok malesef. Benimde hosuma gitti bu model.Hp oddesy yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum gayet kullanışlı bir çanta rahat ve konforu yüksek iç hacmide güzel valiz olarak bile kullandığım zamanlar oldu
Hepsiburada da varda 1.5k dan fazla fiyat biçmişler o fiyatada alınmaz yani ama bekleyin bence gayet memnunum her işi gören bir çantaTeşekkürler hocam takip edicem stoğa girmesini bu çantanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan hiçbir yerde stok yok malesef. Benimde hosuma gitti bu model.
Evet pahalıdan satıyorlar gördüm karaborsacılık resmen. Bekleyeceğim tekrar stoklara gelmesini.Hepsiburada da varda 1.5k dan fazla fiyat biçmişler o fiyatada alınmaz yani ama bekleyin bence gayet memnunum her işi gören bir çanta