Yardım Laptop soğutucu önerisi?

Reaksiyon skoru
75
laptop 6. yılına girecek artık çok ısınmaya başladı termal macun falan fayda etmiyor oyunlarda rahat 95 100 oluyor işlemciye temas eden bakırda yanmış sıcaktan çok fazla pahalı olmayan güzel sade soğutucu arıyorum rgb siz sessiz

laptop 6. yılına girecek artık çok ısınmaya başladı termal macun falan fayda etmiyor oyunlarda rahat 95 100 oluyor işlemciye temas eden bakırda yanmış sıcaktan çok fazla pahalı olmayan güzel sade soğutucu arıyorum rgb siz sessiz
soğutucu soğutmaz etki edeceği 1-2 derece, bakırı güzelce temizle. Ancak seni o kurtarır. Yada bakır bloğu değiştir.

soğutucu soğutmaz etki edeceği 1-2 derece, bakırı güzelce temizle. Ancak seni o kurtarır. Yada bakır bloğu değiştir.
Peki soğutucu, cihazın içine toz üfler mi?

Peki soğutucu, cihazın içine toz üfler mi?
genelde evet, fan yeterince hızlı da dönmediği için içinde daha çok toz birikiyor. Eğer soğutucu alacaksanız

1750522727300.webp

bunun gibi hava akışı düzenleyen tiplerden alırsanız daha faydasını görürsünüz. Yoksa fanlı dandiriklerden almaya değmez

genelde evet, fan yeterince hızlı da dönmediği için içinde daha çok toz birikiyor. Eğer soğutucu alacaksanız

Alıntıyı görüntüle

bunun gibi hava akışı düzenleyen tiplerden alırsanız daha faydasını görürsünüz. Yoksa fanlı dandiriklerden almaya değmez
Zamanında bunu 200 liraya almıştım kupon ile, kullanmaya devam edeyimmi yoksa çıkarayım mı sizce, soğutsun diye almıştım.

Bence çıkar, para etmez,

Alıntıyı görüntüle

Rog g18 böyle soğuyor bende şu an :D
Hocam dediğiniz gibi soğutucular beş para etmiyor cihazı daha çok ısındırdı bende söktüm, laptopun altına bir tane silgi koydum hava akışı çok daha iyi şuanda, 5-6 derece fark attı.

1751191121430.webp

Vakumlu soğutucu alabilirsiniz 15-20 derece fark edecektir

hocam onlar cihazın soğutma sistemini bir süre sonra bozuyor, eski laptopuma almıştım fanlar dönmemeye başladı bir süre sonra
benim 20 yıllık emektarda kullanmıştım 2 sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam onlar cihazın soğutma sistemini bir süre sonra bozuyor, eski laptopuma almıştım fanlar dönmemeye başladı bir süre sonra
Dediğiniz dogru olabilir eski ve yeni laptoplar bir değil sonuçta

benim 20 yıllık emektarda kullanmıştım 2 sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz dogru olabilir eski ve yeni laptoplar bir değil sonuçta
Aynen, eski laptop eskiydi baya. Yenisinde kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,488
Üyeler
184,635