Öneri Laptop soğutucu önerisi

colosuss

80+
Reaksiyon skoru
6
17”3 yeni laptop satın aldım soğutucu almayı düşünüyorum hem stand olarak kullanayım soğutması da iyi olsun öneriniz olur mu?
bütçe sınırım yok ama aşırı da pahalı olsun istemiyorum fp ürünü olsa fena olmaz

Kanka zalman ns2000 kullanıyorum sana tavsiye ederim 17 inç için uyumlu diye biliyorum

Öneren çok var bunu soğutması iyi mi gerçekten tek fan oluğu için pek güvenmedim
Kanka tek fan büyük bir fan ve evet ben katılıyorum elimi yanına koyunca elim üşüyor bilgisayara güzel etki ettiğini gördüm yalan olmasın tam kesin derece diyemem ama minimum 7 derece düşürmüştür

Teşekkürler yorum için almaya çalışacağım.

Ben bunu kullanıyorum 1 haftadır, stand kısmı bazen yana kayıyor oturtmak gerekiyor. Onun dışında fena değil, hız kademeleri olması güzel bir özellik. Fiyatı da uygun.
Cs & valo 'da sıcaklık değişimi 70-75 derece aralığından 60-70 aralığına indi, zaten aşırı ısınma yoktu (underclocklu kullanıyorum).
Apex legends oyununda drop yiyordum eskiden, onu ortadan kaldırdı. Sıcaklık en fazla 80 dereceye yaklaşıyor, genel olarak da 75 civarında. Orta ayarlarda oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,001
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri